Kaptam egy ajándékot!!!

Veled előfordult már, hogy nem tudtál átvenni egy csomagot? Velem már igen, főleg mióta nem irodában dolgozom és sokat vagyok úton. Erre a problémára mutatok most egy megoldást.

A Magyar Posta megkeresett, hogy lenne-e kedvem szerepelni egy sorozatban, melyet vloggerek készítenének el, konkrétan Royal Szabi plusz Kiss Balázs bűvész, Kettner Henry, Avianarahl, Török Ábel, Kárpáti Rebeka, Magyarósi Csaba és Hunboxing Zsolti.

Mikor elmondták, hogy miről van szó, azonnal igent mondtam. Egyrészt mert egy olyan szolgáltatást reklámoz a Posta, ami megoldja a csomagküldés egyik nagy problémáját, másrészt, mert ajándékot is kapok. Az első epizódot royalszabi indította, küldött nekem egy ajándékot, amit meg is kaptam. Íme:

A PostaPontokat és bővebb információkat róluk itt találtok.

 • Milyeneket?

 • Bence

  Elég szerencsétlen lett ez az utolsó link, youtube-n keresztül akar a posta.hu-ra irányítani

 • Huey

  Nekem semmi bajom a fizetett tartalommal, legfeljebb nem nézem meg. Tényleg nem tudom, hogy miért kell ezen rinyálni. Ettől még nem lesz kevésbé jó mondjuk a Teslás videó. Ha ez az ára, hogy a lényegi tartalomról legyen minőségi kontent, akkor hajrá, felőlem jöhet heti 6 reklám is.
  A magyar posta (így, kicsivel) viszont szó szerint beveheti, akár törölheted is a kommentemet, ha nem tetszik nekik/neked.
  Lehet mindenféle szolgáltatást reklámozni, amíg a valóságban rendszeresen tűnnek el csomagok. Legutóbb tavaly nyáron kellett egy hétig nyomoznom egy Amazonos rendelés után, amit a német feladó cég nem ajánlva küldött, ezért a posta tájékoztatása szerint “jobb, ha lemondok róla”. Végül meglett, de egészen elképesztő, hogy mennyit kellett telefonálnom és fenyegetőznöm miatta. A végén már ott tartottunk, hogy a központi depó meg akarta adni a futár feleségének a számát, hogy hátha az meg tudja kérdezni a futárt, én meg konkrétan 1980-ban éreztem magam. Minősíthetetlen a szolgáltatásuk, ha valakinél előre látom, hogy a postával dolgozik, akkor az a rendelésük részemről ugrott is.

  • Zsiráf Zoli

   Ez olyan mint amikor Széll Tamás az egyik (alsó kategóriás) ABC láncot reklámozta. Nem tilos meg biztosan hoz a konyhára némi aprópénzt, cserébe piszkosul égő 😀

  • Meneruwa

   Nem kell messzire menni, egy ajánlott levél az alap kérdéssel “elsőbbségivel” szombaton feladva érkezett meg úgy egy hét múlva pénteken a címzetthez hogy már ő ment el a postára érdeklődni. Szóval a posta akkor reklámozzon ha az alap szolgáltatást amiért fizetünk megoldja rendesen. Egyedül amire azt mondtam eddig hogy jó az MPL csomagautomata mert 2 nap s kézben vana. csomag amíg fel nem hívtak hogy bocsi nincs szabad rekesz ráér + 4 napra rá, vagy bemehetsz személyesen a csomagért (100 km-el arrébb) persze nem akkor mikor arra van dolgom na ott már elszakadt a cérna, de az árakat emelik, már ott tartok hogy hivatalos dokumentumot, levelet inkább DHL-el mint postával.

   • balage

    Az a baj, hogy tulajdonképpen két posta van. Az MPL, a csomagos posta, egész működőképes, korrekt szolgáltatást nyújt. A leveles viszont téynleg borzalmas…

   • Rorschach

    Sima levél: talán valamikor megkapja a címzett
    Ajánlott levél: valószínűleg megkapja a címzett
    Kedvencem, amikor külföldi csomagom nyomkövetéssel érkezik (legutóbb EU-n belül, vagyis vám sem volt). Nyomkövetésből látszódik, hogy 1-1,5 hónapot tartózkodik az országban mielőtt megkapom az értesítőt.
    Csomagautómatájukat se szeretem. Legutóbb oda kértem (Váci úti tesco), de nem volt hely, ezért simán postán maradóra átminősítették kérdés nélkül. Vagyis mehettem be az ottani postára akkor amikor nyitva van és állhattam ki a sort.

 • Valentin

  András, király videó, szeretem az ilyen vidám perceket!!!
  Legközelebb már mácsétát készítesz az asztalodra csomag felbontáshoz? :-DDD

 • Márton Szigeti

  Értem, hogy kell a pénz, de ne már..

 • Péter Márkus

  Szerintem abszolút nincs túltolva a reklám, ennyi simán belefér. Már csak azért is tetszett, mert úgy gondolom ez volt eddig az egyik legjobb videód Handrás. Mármint minőségre. A snittek, a vágás, a zenék. Nagyon klappolt, nagyon összeszedett. Volt már videó, ahol a zene nem volt eltalálva vagy a b roll nem volt az igazi, interjúzásban pl még simán van hely fejlődni. DE! Látszik, hogy fejlődsz és ez tök jó! Az meg, hogy tök hasznos ajándékot kaptál pláne mutatja, hogy volt értelme bevállalni ezt a megkeresést!
  Magyarósi Csabával lesz valami közös videó ámerikában? Ha már mindketten kint vagytok…

  • Hát ő nagyon messze van innen, nem hiszem, hogy összefutunk.

 • Madoff

  nekem ez nem jott be, nem a te videod, hanem a Posta altalanos iskolas otlete es marketingje, meg persze ott van mogotte, hogy 10-bol 9 csomagom nem erkezett meg az utobbi par evben

 • Alex

  40millio:O

  Ebbol kozel 9millio gazdara is talal!

  (Vicc is meg nem is)

  • asdrefweffew

   a maradek 31 is. csak nem a cimzettnel 😀

 • realitivitásgyakorlat

  A magyarposta kibaszott gáz.

  Biztos van az a pénz, amiért korpás a hajad, de kár lemenni erre a szintre. Egy rakás szolgáltató van, amivel olcsóbban, gördülékenyebben lehet csomagot küldeni és még meg is kapod. Vagy ha gond van akkor értelmes emberek segítenek megoldani.

 • László Ostrom

  Nem értem srácok miért vagytok így ki akadva nem kell megnézni ha nem tetszik de ne legyünk már ilyen prűdek