iPhone 5s és iPhone 5c a kezeim közt – videó

Sokan hiányoltátok tavaly, hogy nem csináltam iPhone 5-ről videót, ezért most megcsináltam egy kis iPhone 5s illetve 5c anyagot. (mindent az olvasókért 🙂 ) Nem futtattam Geekbenchet meg egy csomó hülyeséget, mert akkor fél órába se fértem volna bele, így is csak remélem, hogy nem hosszú a 8 perc, és végignézitek. Így most belefért egy videóba az 5c, az 5s, és még egy iPhone 1, meg egy iPhone 3G is.
PS: A hangért elnézést kérek, egy laza mozdulattal letöröltem egy hangsávot, amit utólag kellett pótolnom. Ja meg a lefáradt fejem miatt is sorry, mostanában nem sok pihenés jut. 🙂 Na jöjjön a videó:

iPhone 5s és 5c from Andras Horvath on Vimeo.

Egyébiránt ide tartozik, hogy ma reggeltől mind a hat boltunkban ki tudjátok próbálni az iPhone 5s és az iPhone 5c modelleket, iPhone 5c pedig délutántól minden színben megvásárolható lesz raktárról mind a hat boltban illetve a webshopunkban is (ha valaki mégis kedvet kap hozzá a fenti videóm ellenére 🙂 ).

 • Sparrow

  Akik Handrás beszédét fikázzák, azok nyilván nem beszélgettek még Angliában élő magyarokkal. Ha az ember sok angol szót használ, akkor természetes, hogy beszédben azok ugranak be először,és külön el kellene gondolkozni a magyar megfelelőjükön. Én mondtam már olyat is, hogy “tegnap bookoltam egy appointmentet.”

  OFF: Handrás, nem lehetne mobilfelületet eszkábálni a bloghoz? A te weboldalad az egyetlen, amelyiket nem lehet rendesen olvasni, mert túl hosszúak a sorok és túl aprók a betűk, jobbra-balra kell görgetni.

 • mítoszroboló

  Érdekes volt az 5S és az 5C felnyitása közötti, 100-ad másodpercekben mérhető különbség, ami Bandi szerint úgy jött le, hogy mennyivel gyorsabb az 5S:-D Akármikor legyorsulom gombbal a nyitást, mint az újlenyomat olvasást, ha akarom, csak magyarázza meg valaki, hogy menniyvel vagyok előrébb, ha 1s helyett 0,9988 s alatt oldom fel a képernyő zárat. Ez már tényleg nonsense. Annyira a semmit akarja eladni újabban az Apple, hogy nem véletlen a totális érdektelenségbe fulladt hangzatos nyitások az üzletekbe. Én nagyon úgy látom kipukkadt az öteltgyár, most már csak a pixel háború van életben, csak hát a display-t se az Apple gyártja, vagyis pár hónap kérdése és kijönnek az 5S-t körbehugyozó konkurensek tömegei. Bár megjegyzem a 4S-nél jobb kép hót felesleges. Örülhetnek a részvényesek, hogy bezsebelhették minden idők legnagyobb zsozseszét, de innen már lefelé vezet az út.

 • adamka

  handras, hem pont te vagy aki ruhelli, ha nem a neven nevezi valaki az adott nyalfont ? erre leirod, hogy iphone 1 ? 😀 😀

 • adamka: hol?

 • obraz

  @JarodFree: meg ne magyarázd, hogy az instant get pl. magyar kifejezés mert még nagyobb bohócot csinálsz magadból. 😀

 • adamka

  Itt: ” Így most belefért egy videóba az 5c, az 5s, és még egy iPhone 1, meg egy iPhone 3G is.”

 • gerywhite

  Aki(k)nek esetleg már van!
  Milyen minőség az arany réteg, kell tartani kopástól?

 • Ben

  @gerywhite:

  szerintem Mo-n túl sok embernek még nincs, de gyanítom, hogy ugyanannyira kopik, mint a fekete.