iPad Air a kezemben – Videó

Elrajtolt az iPad Air! Az ünnepnap miatt sajnos nem tudtuk kinyitni a boltokat, csak online tudtuk most elkezdeni az értékesítést, de arra gondoltunk ilyen még úgysem volt itthon, csináljuk meg a rajtot a webshopban. Sorbanállás helyett pedig nézzétek meg az alábbi videót, amint a kezembe fogtam az új iPadet, tudtam, hogy azonnal kell róla csináljak egy kis bemutatót. Íme:

iPad Air a kezemben from Andras Horvath on Vimeo.

Update: Rengeteg kattintás érkezett már reggel 8 előtt a webshopunkba, ezért egy időre elhasalt a szerver. Konkrétan az adminhoz se fértünk hozzá, ami finoman szólva is szívás… Persze számítottunk rohamra, ezért már tegnap beraktunk gyorsítótárba mindent amit lehetett, de persze így sem bírta, elnézést a kellemetlenségért. Mostanra összeszedte magát az oldal, a készlet is kitart, úgyhogy reméljük most már nem lesz probléma.

Update 2: Először is köszönet mindenkinek aki minket választott! Időközben az összes iPad Air elfogyott, előrendeléseket persze le lehet adni továbbra is, amiket a következő szállítmányból teljesítünk majd. Őszintén szólva nem tudtuk pontosan mekkora lesz az érdeklődés, főleg így munkaszüneti napon, tegnap még volt aki abban reménykedett, hogy marad pár darab a szombati boltnyitásokra. De hát jó lett az új iPad, és a megrendelések sebességéből ítélve ezt a vásárlók is így gondolják.

Szóval a rossz hír, hogy pillanatnyilag elfogytak az iPadek, viszont a jó hír, hogy elvileg folyamatosan érkeznek majd kisebb nagyobb szállítmányok. Reményeink szerint, jövő héten már fel tudjuk tölteni mind a 6 boltunk készletét, és akkor mindenki meg tudja vásárolni a kiszemelt iPadet a hozzá legközelebb eső iSTYLE boltban.

 • Bartlet

  Helló,

  Mikor lesz smart cover az ipad air-hez?

 • Hunor

  Bocs 😀 Nem tudtam, hogy a webshopban rendeztétek a rajtot.

 • szgergely

  Milyen árfolyamváltozás? Mind a kettő €-s ár.

 • ohorvath

  András: A héten várható komolyabb Air szállítmány? Az előrendelésre csak annyit kaptam visszajelzésnek, hogy ha lesz, akkor lesz,de hogy vajon mikor. Megvehetném külföldön is jövő héten, de ha várható nálatok akkor megvárom. Köszi.

 • ohorvath: elvileg jön a héten

 • Tibusz

  Handrás jóhav-Air! 🙂

 • MacPro31

  @Handras

  Még mindig nem lehet rendelni MacPro-t nálatok?

 • “Még mindig nem lehet rendelni MacPro-t nálatok?”

  Sehol nem lehet.

 • MacPro31

  @Handras

  Hülyén tettem fel a kérdést. 🙂 Mikor lehet rendelni nálatok előreláthatólag? Engem a 12 magos érdekelne. Régi MacPro beszámítás lehetséges?
  2009-es 8 magos 2 db SSD-vel, 2 db 2TB winyóval, 32GB RAM, 4 videókártya.

 • Decembernél nem lesz hamarabb előrendelés sem. Mondjuk arra se tennék sok pénzt, hogy még idén egyáltalán ideér.

 • Sermi

  Erre valaki: “tényleg alapból elfoglal a rendszer 2,8 Gb-ot a háttértárból?”