Életem első podcast beszélgetése – Konnekted

Még betárcsázós neten kezdtem ismerkedni az internettel, de podcast adásban még sosem szerepeltem. Egészen mostanáig, de jobb később mint soha.

Már a szerdai élő videó előtt rám írt fb2 – Fejes Balázs a konnekted.hu-ról, hogy lenne-e kedvem beszélgetni egy podcast keretében. Talán emlékeztek fb2-re, csináltunk vele még 2013-ban Apple keynote közvetítést is. Szóval simán igent mondtam. Ma reggel fel is vettük az adást. Nem az Apple-t szapultuk, inkább a jövőről, a Youtube-ról, Patreonról, meg az elektromos autókról beszélgettünk. A hangminőség olyan amilyen, tudni kell, hogy neten keresztül beszéltünk, ugyanis fb2 Hong Kong-ban él. A mikrofonnál @fb2 @dewla és jómagam. Klikk ide ha szeretnétek meghallgatni.

Követni itt lehet a srácokat: Az adások RSS feedjét itt találjátok, iTunes-on keresztül pedig itt tudtok feliratkozni. Twitteren a fb2 és @dewla néven elérhetőek el a fiúk. Ja és van még a Telegram csatornájuk is ahol mindenféle tech dologról dumálni, meg szakérteni.

 • asimon

  Király, már indítom is!

 • Petilol

  Én rendszeres hallgatójuk vagyuk. Értelmes témákról szoktak beszélgetni és jó hallgatni.

 • illaberek

  Kéne majd egy videó a Level 4 Renault Symbioz-ról. Köszi 🙂

 • Myxomatosis

  Természetesen NEM hallgattam meg. A twitter linkeknél az egyik nem jó és a másik is tumblr.

  • qubit

   Ha van iphone-od, akkor podcast ikon, keresőbe beírod: konnekted, és a 84

 • Bence

  Balázst (amúgy véletlen “Bajázst” irtál) még a Heti Meteorban hallgattam régebben aztán annak vége lett és nem is tudtam hogy még csinál podcastokat. Egyébként érdekes kis beszélgetés volt 🙂

 • Roland Tamás

  Végig hallgattam és az jutott eszembe, hogy ebből a jövőben biztos hogy kellene egy megjelenés a Radio1-ben is reggel Balázsékkal!
  Biztos, hogy érdekes téma lenne a reggelt feldobni azzal, hogy van egy ember az országban aki a legújabb trendet kezdte el hajtani, bemutatni sőt megpróbál ebből teljes mértékben megélni vajon összejön-e neki stb.. Nagyon sok embert elérne ez ott is, rögtön csörögne a telefon a megkeresésekkel/szponzorokkal szerintem.
  Minden esetre sok sikert és csak így tovább! Én szurkolok neked komolyan!

 • Márk Major

  Én ott nyomtam ki, mikor bemondták, hogy az Apple-ről nem lesz szó. Személy szerint kiváncsi lettem volna, hogy a két mániákussal, hogyan és miként vitázól erről a témáról, de mivel tudták, hogy igazad van, így inkább hagyták az egészet.