BMW C Evolution – az elektromos motor, ami letépi a fejed!

Egy városi robogónak kinéző motor, ami teljesen elektromos és ha nem figyelnek megalázza a 600-as benzines motorokat? Bizony! Ez a BMW teljesen elektromos motorja a C Evolution, én pedig meghajtottam!

Már az elektromos Blinkee is nagy élmény volt, így hamar megugrott a pulzusom, amikor egy nézőm felajánlotta, hogy kölcsönadja a BMW elektromos motorját. Gondoltam, hogy jó lesz – SPOILER ALERT – de amint először húztam neki egy kövéret, kiderült, hogy sokkal jobb, mint vártam. Pár napra kértem csak kölcsön, de végül majdnem két hétig jártam vele.

Szerintem a videó után többen rá fognak kívánni erre a motorra és rá is gugliznak majd, hogy hol kapható, de sajnos az a rossz hír, hogy csak külföldön forgalmazzák, itthon nem. Pedig leszámítva a kissé borsos árat, a 2016-os modell már 150-180 km hatótávot is tud, ezzel pedig egy teljesen jól használható városi-város körüli elektromos motort kaphatnánk. Nekem mondjuk már ez is bőven elég lenne, a 110 km-es hatótávval.

Természetesen videó is készült, kicsit kevesebb menet közbeni vágóképpel, mint szerettem volna, mert már csak vágás közben vettem észre, hogy folyamatosan vállalhatatlan sebességet mutat a kilométeróra… 😉

PS: következő motor a Zero lesz, csak még kell szerezzek egyet, amíg jó idő van. 🙂

Ezek a videók, a Patreon támógatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Hírkereső.huBarna Ervin, PT, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, Burza Miklós és Burza Krisztián, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Tőzsér Martin, Láda-Hartyányi András, Szilágyi Péter, Bakonyi Gábor Soma, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, Bihacsy Bence, Mátó Attila, TöltőPont.eu, Farkas Ákos, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth András, Jojart Ernő, Mester Gábor, StreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Falu György, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Dévényi Gábor, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László, Bogdán Gergő, Polonkai Norbert, Kőhalmi Péter, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Mezriczki Ferenc Bálint, Lagolit, Károly Izsák, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Martincsek Zsolt, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Andras Keresztes, Dobi Csaba, Fenyősy György, István Fidric