Apple Watch üzemidő 2 nap után

Két napnyi használat után, tudok már kicsit konkrétabb számokat arról, hogy mennyit bír az Apple Watch. Persze azt eddig is tudtuk, hogy estére fel kell rakni a töltőre, de azért kíváncsi voltam, hogy mennyi nyomkodás fér bele.

Nos. Az újdonság ereje és az ismerkedés miatt Lacival elég sokat nyomkodtuk az óráinkat, de nem sikerült lemeríteni nap végéig. Szombaton is és vasárnap is, reggel 8-tól éjfélig tartó használat mellett, még 30 százalék maradt az aksiban, úgy, hogy ebben volt egy óra futás is. A Workout app terheli egyébként legjobban, ilyenkor folyamatosan méri a pulzusunkat az Apple Watch. Nagyjából 10 százalékot merül óránként, ha sportolás közben szeretnénk mérni a pulzusunkat is. Ha csak távolságot és lépésszámot akarunk, akkor ki lehet kapcsolni a szívritmus figyelését, így 20 órát is futhatunk vele. (Már aki bír ennyit, de aki 20 órákat futkározik, az úgysem Apple Watch-csal fog futni.) Én életemben először most futottam szigetkört, nekem bőven elég ez is.

Laci kipróbálta azt is, hogy intenzív használat mellett mit bír a Watch, és végül 33 óra után kellett töltőre tenni.

Biztosan van akinek az 1 nap is szánalmasan hangzik, nekem ez egyáltalán nem dealbreaker, mert semmiből nem tart rádobni esténként az indukciós töltőre, ugyanakkor amikor a telefonomat is rádugom a töltőre.

Persze el tudom képzelni, hogy irtózatos mennyiségű használat mellett fél nap alatt is le lehet meríteni, de ehhez az kell, hogy telerakjuk alkalmazásokkal, és ezeket az alkalmazásokat használjuk egyfolytában. Ennek viszont semmi értelme. Tök felesleges ilyen kicsi kijelzőn például Instagram meg Facebook alkalmazásokat használni, ezeket a telefonunkon érdemes inkább. Az Apple Watch-ot okosan használva, értsd: értesítések figyelése, philips Hue app, iTunes remote, sportolás, stb, simán bírja szuflával nap végéig.

watch_aksi

PS: a fanyalgókat leszarom, nekem Instant Get, és nagyon szerethető termék az Apple Watch. Ha nem tetszik ne vegyél, úgyse tudnál mert mindet eladták haha :).