BeoPlay A9 akció handras.hu olvasóknak

Sajnos a sors úgy hozta, hogy mostantól nem rakhatunk ki a boltjainkba olyan hangszórókat amik a padlón állnak, ezért most kiáruljuk az általam igencsak szeretett BeoPlay A9 készleteinket, olyan kedvezménnyel amilyen még nem volt ezekre a kihangosítókra.

Ez a legjobb AirPlayes kihangosító amit valaha hallottam. No meg a legdrágább is. Róla van szó:

A9-01

Amikor az első darab megérkezett ezt írtam, és azóta is tartom:

Egyértelműen olyanoknak ajánlom akiknek egy ekkora összeg nem számít. Az biztos, hogy a szomszéd Pistikének nem lesz ilyen a szobájában, és az is biztos, ha átjönnek a haverok vendégségbe, lefossák a bokájukat ha meglátják, és meghallják. Két álló hangfal senkit nem érdekel, de ez a 70 centi átmérőjű UFO biztosan nem kerüli el senki figyelmét. A videón látszik, hogy kézrátétellel lehet halkítani vagy hangosítani, csak megsimítjuk a tetejét és ennyi. Meg falábakon áll. Bükk, tölgy, vagy tikfa. Egy nagy lavór, falábakon AirPlay technológiával. Zseniális.

De sajnos mostantól nem fogjuk árulni ezeket a szépséges BeoPlay A9-eseket. Ha nem rakhatjuk ki, akkor nem is tudjuk demózni, márpedig egy ilyen értékű kihangosítót nem nagyon vásárolnak az emberek látatlanban. Természetesen ez csak az A9-re vonatkozik, az összes többi BeoPlay kihangosító és füles továbbra is kipróbálható lesz minden boltunkban. Szóval íme az akciós árak.

BeoPlay A9 Airplay Speaker – fehér: 673 900 helyett: 544 900 Ft – 19% kedvezmény

DEMO – BeoPlay – A9 Airplay Speaker-White: 673 900 helyett: 429 900 Ft – 34% kedvezmény

Van még többféle fából készült láb is. 34 900 helyett: 24 900 Ft – 29% kedvezmény

Ha szemezgettél az A9 BeoPlay kihangosítókkal, akkor itt a lehetőség. Nem is akarom máshol meghirdetni ezeket az árakat, azoknak él az akció akik olvassák a blogomat. Öt darab van egyébként amikre le lehet csapni, és a Corvinban lévő új iSTYLE boltban lehet átvenni őket.

Beoplay A9 Unboxing from Andras Horvath on Vimeo.