Szeretnél egy Apple Premium Reseller boltban dolgozni?

Itt a lehetőség, hogy nálunk dolgozz. Apple APR üzleteinkbe keresünk kollégákat, értékesítő és tanácsadói munkakörbe.

Főbb feladatok, munkák:

  • ügyfelek teljes körű tájékoztatása
  • segítségnyújtás, tanácsadás
  • pénzkezelés, számlázás
  • szerviz jegyzőkönyv felvétele
  • áruhitel és lízing ügyintézés

Amit kínálunk:

  • heti 40 órás munkaidő vagy műszakos ​(ötször 8 óra vagy reggeli vagy délutáni kezdéssel) ​vagy munkaidőkeretes (egyik héten háromszor 12 óra másik héten háromszor 12 óra és egyszer 8 óra)
  • bejelentett, fix munkahely
  • versenyképes csomag
  • motiváló környezet, fiatalos csapat
  • nemzetközi tapasztalat

Munkavégzés helye (egyeztetés szerint):
​bármelyik budapesti iSTYLE üzlet​

Fizetés: Budapesti átlagfizetés, de igazából rajtad múlik. Ha jó eladó vagy, és ismered a termékeket, akkor jól fogsz keresni. Fehéren. Minden forintodat leadózzuk. Pontos összeget nem tudok mondani, mert rajtad múlik. Alapfizetés, plusz értékesítés utáni bónuszokból jön majd össze a fizetésed.

2F1B5461-Version-21

Innentől egy kicsit rendhagyó lesz az ajánlat, és tényleg őszintén leírom, hogy mit várunk, mert felesleges rabolni egymás idejét.

Nem, nem fogsz milliókat keresni. Én sem keresek milliókat, pedig 13 éve az Apple bizniszben vagyok. Viszont olyan munkát végezhetsz amit szeretsz. Megkaphatod azt az élményt, amikor egy-egy vásárlóval újra találkozol, és megköszöni, hogy segítettél neki a munkájához, vagy a hobbijához legjobban alkalmas Apple termék kiválasztásában, és mosolyogva fogja azt mondani:

Ön jobbá tette az életem! Köszönöm, hogy segített a választásban.

Nekem ez sok mindent megér. Neked is?

Persze lesz olyan is, aki leüvölti a hajad mert nem cseréled ki a kamu iPhone-ját, vagy nem tudod visszavarázsolni az egy hete letörölt dokumentumokat (biztonsági mentése persze nem volt), de ilyen a kereskedelem. Ha van tapasztalatod a pult másik oldaláról, és le tudod kezelni ezeket a problémákat, az mindenképpen előnyt jelent.

Angoltudás természetesen szükséges a munkához, hiszen rengeteg külföldi látogat a boltjainkba. Nem a közép vagy felsőfokú papír érdekel, hanem az, hogy ténylegesen tudj beszélni angolul, ha mondjuk interjú közben angolra váltunk. Ez is a te érdeked. A külföldiek is vásárolnak, belőlük is élsz. Ha nem tudsz velük kommunikálni, akkor buktad az összes külföldieknek történő eladást.

Ismerned kell töviről-hegyire az Apple termékeit. Ha nincs még iPhone-od, vagy Mac-ed, akkor valószínűleg nem téged fogunk választani, mert nem lesz fél évünk arra, hogy megtanítsunk mindent amit egy Apple boltban tudni kell a termékekről. Abban is egészen biztos lehetsz, hogy ha eljössz az állásinterjúra egy Androidos telefonnal, akkor nem téged fogunk választani. Persze nem árt, ha ismered a konkurens termékeket, sőt ez fontos is, de ha nem Apple termékeket használsz, akkor valószínűleg nem is fogod tudni eladni őket, ezzel pedig megint csak magaddal szúrnál ki.

Ha még nem tudtad meggyőzni a haverjaidat, meg a családtagjaidat, hogy iPhone-ra vagy Mac-re váltsanak, akkor ne is jelentkezz, mert nem fog menni a boltban sem. Ha viszont úgy érzed, hogy te magad szereted az Apple termékeit, megkönnyítik az életed, és ezt át is tudod adni a betérő érdeklődőknek, akkor te vagy a mi emberünk. Wall Street Farkasaiból az “add el nekem ezt a tollat” megvan? És egy Mac-et el tudsz adni? Rájössz öt perc alatt, hogy mire van szüksége a vásárlónak? Tudod, hogy milyen kisegítő lehetőségek vannak iPhone-on és Mac-en ami megkönnyítik egy vak vagy hallásérült ember életét?

A világ legnagyobb tech cégének a termékeit forgalmazzuk, ezért nagyok az elvárások. Az Apple termékek nem olcsóak, muszáj, hogy mindent tudj a termékekről, nagyon fontos, hogy köszönj, és mosolyogj. Ha rossz napod van, akkor is. Ez nem egy hipermarket, ahol futószalagon tolod a kenyeret meg tejet minimálbérért.

Ha az interjún megkérdezem, hogy mekkora felbontású egy Retina kijelzős 15 hüvelykes MacBook Pro, akkor ugye tudni fogod a választ? Vagy ha megkérdezem, hogy egy normál HDD-hez képest mennyivel gyorsabb egy SSD, erre is tudsz majd válaszolni? Tudod, hogy mennyibe fog kerülni a Samsung Galaxy Edge? Ha erre a pár kérdésre nem tudod a válaszokat, akkor nem fog menni. Ha vágod ezeket, akkor örülünk! Nem azért kell ezeket tudni mert én ilyen szemét vagyok, hanem mert az ügyfelek ilyeneket fognak kérdezni tőled, ha pedig nem tudsz válaszolni, akkor nem veszik meg a gépet. Ha pedig nem veszik meg tőled a gépet, akkor nem fogsz bónuszt kapni, ettől totál kikészülsz, és végül felmondasz, mi meg kereshetünk helyetted megint valakit.

Ne azért akarj nálunk dolgozni, mert épp munkanélküli vagy, és rohadtul kell a meló, és kb bármit elvállalnál, mert nem alkalmas bárki erre a munkára. Egész nap állni kell, a vásárlók sokszor stresszesek amit átragasztanak az eladókra is, csomó mindenre figyelni kell, papírokat töltögetni, stb stb stb. Tényleg nem könnyű munka, de százszor jobb mint mondjuk egy trafikban unatkozni, vagy egy gyárban robotolni. Csináltam mindkettőt, tudom miről beszélek.

Ha viszont hozzám hasonlóan imádod az Apple termékeit, és jó eladó is vagy, akkor élvezni fogod ezt a munkát. Ha még nem zártad be és eljutottál idáig az olvasással, az már jó jel. 🙂 Ha idáig eljutottál, akkor elárulom, hogy a csapatépítőn szétlőheted a seggem Paintball puskával, és az évzáró bulin, hulla fáradtan a decemberi hajtás után, a sárga földig iszom le magam veled.

Ha úgy érzed, hogy túl nagyok az elvárások, vagy nem felel meg a fizetés, semmi gond, keress egy olyan munkát ami megfelel számodra. A Starbucksban jobb a fizu? Akkor válaszd azt, és árulj egész nap KV-t. Irodai munkát szeretnél? Ez nem az. Mi olyan fiúkat és lányokat keresünk, akik Apple termékeket szeretnének értékesíteni. Ilyen egyszerű.

Ha a fent leírtakat megértetted, és mégis azt érzed, hogy nálunk akarsz dolgozni, akkor fogj egy Pages doksit, írd meg az önéletrajzod, és küldd el nekünk a munka kukac istyle.hu címre!

APR Pillanatok from iSTYLE TV on Vimeo.