Retina Sound!!444!!!

Szuper kis termékleírásba futottam bele a legújabb Meizu okostelefon oldalán. Azt most hagyjuk is, hogy ez is csak egy béna iPhone koppintás. Na jó nem is olyan béna, egész jól ötvöztek egy iPhone 3G-t, egy iPhone 5s-t és egy iPhone 6-ot, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogyaszondja:

Retina Sound

Sophisticated concept: Low-JITTER crystaloscillator, advanced DAC master clock architecture, fully symmetrical circuitdesign……
Particular selection of materials: 25-ppm temperaturedrift, 1/1000 precision, SUSUMU being the resistor provider (a prestigiousbrand in the Hi-Fi world).
In addition, the device has the exclusive Panasonic 0805 film capacitor, and a headphone amplifier that imposes no restriction on cut-offfrequency. All these features show only thetip of an iceberg. With an MX4 Pro in your palm, you’ll find out what RetinaSound really means.

Ezt le nem fordítom most, de ezt írják. Gondolom olyan jól szól, hogy kiégeti a retinádat. Vagy nem tudom, igazából egy órája nem tudom megfejteni hogyan kapcsolódik a hang a retinámhoz.

Screen Shot 2014-11-19 at 16.41.18

Ezek a készülékek bármennyire is próbálnak szupercsúcsnak látszani, számomra csak egy a sok dzsunka közül. Ha autót gyártanának, arra is hiába írnák rá, hogy 1000 Retina Horsepower, sosem venném meg.

Ha valaki mégis rágerjed, akkor ide kattintva lehet további csodákat olvasni, mint például a 20 megapixeles kamera vagy a NEGA negative kijelző, meg az első 20nm-es processzor, stb.

Screen Shot 2014-11-19 at 16.27.59

A Retina Sound után már nincs is értelme a Nokia iPad minivel foglalkozni.