Már csak pár óra és élőben közvetítjük az Apple keynote-ot!

Remélem senki nem csinált programot estére! Szerintem az utóbbi évek legnagyobb durranására számíthatunk ezen a mai Apple keynote-on, alig várom, hogy délután 6-kor elkezdhessük az élő közvetítést egy kis felvezetéssel, aztán 7 órai kezdettel becsatlakozzunk az Apple élő közvetítésébe.

Az már biztos, hogy lesz élő stream az Apple-től, és az is biztos, hogy csak Apple eszközökön lehet majd nézni a közvetítést. Természetesen ha valaki nem rendelkezik semmilyen Apple eszközzel, akkor a mi Ustream közvetítésünkkel nem marad le semmiről, hiszen be fogjuk vágni az Apple streamet a saját videónkba, így senki nem fog lemaradni semmiről. Azt csak remélni merem, hogy az Apple szerverei kibírják a várhatóan hatalmas terhelést, és nem fog a legfontosabb pillanatban megállni a stream.

Délután 6-tól a handras.hu, plastik.hu nyitóoldalak lecserélődnek, de természetesen az iMagazin.hu-n is eléritek az élő közvetítésünket, amit természetesen idén is a Ustream főhadiszállásáról tolunk majd. iMagazinon meghagyjuk a kommentelés lehetőségét, ott frissítés nélkül tudtok beszélgetni majd a Disqus segítségével. Az esemény érdemi része este 7-kor indul, ekkor lép majd fel Tim Cook a színpadra és végre megtudjuk, hogy mit tartogatnak a színfalak mögött, és mire mondta azt Eddy Cue, hogy az utóbbi 25 év legjobb termékpalettájával készülnek idén.

iphone_5_invite

Ha nem tudjátok mivel tölteni az időt estig, akkor az iMagazinon lehet olvasgatni, hogy mire számíthatunk, ugyanitt lehet barátkozni az iPhone 6 formáival is.

Minden idők legnagyobb Apple titka épül

Extrém biztonsági intézkedések az iPhone 6 bemutató helyszínén

iWatch fejlesztői eszköz a Facebooknál és más partnereknél

Divatújságírókat és -bloggereket hívott meg az Apple holnapra

Mit várunk szeptember 9-re? Íme négy vélemény.

Videón egy iPhone 6? Majdnem.

Megvennéd az iPhone 6-ot ha így nézne ki?

PS: viszem az iPhone 6 dummy készülékemet, amivel az a tervem, hogy csak az élő adásban adom Józsi kezébe, hogy őszinte reakciót láthassatok tőle :). Délután 6-kor kezdünk!