Az Apple frissítette a MacBook Prókat

A MacBook Airhez és az iMachez hasonlóan csendben frissítette ma az Apple a MacBook Prókat is, vagyis egészen minimálisan változtak az új gépek.

A 13-as MacBook Prók kaptak plusz 200 MHz-et, és az alapmodell mostantól 4 helyett 8GB memóriával érkezik. A 15-ös retinás MacBook Pro gépek ugyancsak kaptak pluszba 200 MHz-et, és az alap 15-ös MacBook Pro memóriáját is megtolták, mostantól 16GB memóriával érkezik a belépő 15-ös gép is.

Üröm az örömben, hogy az árak felfele mozdultak. Legalábbis itthon. (Mielőtt megkérdezitek, hogy miért: az Apple lekövette az előző frissítés óta gyengülő forintot. A legerősebb 15-ös ára pedig azért nem változott itthon, mert az USA ár csökkent 100 dollárral.) A nem retinás MacBook Pro 13-as ára csökkent valamelyest, gondolom ki akarják már futtatni a nem retinás gépet.

Az új gépek hamarosan felkerülnek a webshopunkba, illetve ha kapunk kedvezményes árakat a kifutó modellekre, akkor természetesen szólni fogok Facebookon meg Twitteren.

PS: Laci annyira rákészült erre a hírre, hogy a világon elsőként hozta le az iMagazin a frissítésről az összefoglalást. Azért ez elég menő :).

overview_hero_2x