Makarska nyaralás – videó

Miután megérkeztünk a nyaralásból, első dolgom volt lementeni a GoPro videókat, aztán tegnap meló után éjfélre meg is vágtam.

Szandra halálfél

Ahogy a videón is látszik, volt pár nap amikor nem volt annyira jó az idő, de azért többnyire nem panaszkodhattunk. A videó elején látható hajót elkereszteltük MagicBoat névre, ugyanis reggelente amikor kifutott a kikötőből, totál zombi módjára ültek rajta az emberek minden nap, aztán este hétkor mikor befutott a hajó, elképesztő módon nyomták a fedélzeten a népek a retro zenére, de akár a helyi slágerekre is. A kikötőbe érkezéskor egyébként mindig betolták a Boney M-től a Rivers Of Babylon című számot, ezt benne is hagytam a videóban, hogy egész nap dúdoljátok ti is 🙂

A harmadik nap majdnem sikerült elhagyni a GoPrót Jetezés közben, az ütő megállt bennem, amikor láttam Szandra kezéből kirepülni egy nagyobb hullám után. Azonnal átfutott a fejemen, hogy mekkora idióta vagyok, amiért nem raktam a GoPrómra Floaty Backdoort, ami fenntartja a víz felszínén a kamerát. Láttam ahogyan átrepül a fejünk felett a GoPro aztán valami hihetetlen szerencsével pont a Jet lábtartó részén landolt. Videóban benne hagytam ezt a részt, elég para volt. A videót igazából magunknak vágtam emlékbe, de semmi olyan nincs benne amit ne láthatnátok. Íme így telt a hetünk a tengerparton.

Makarska from Andras Horvath on Vimeo.