Napom – Google Glass videó

125 komment

Kaptam kölcsön egy Google Glass szemüveget, és természetesen nem hagytam ki a lehetőséget, felvettem vele egy napomat videóra.

Még mielőtt a videót megnéznéd, pár szó a Google Glassról. Nem sok jót fogok írni róla, de azt szögezzük le, hogy elképesztő Star Trek cucc az egész, és már az is csoda, hogy egyáltalán valahogyan működik a cucc, ezért pedig le a kalappal a Google előtt.
Két éve és egy hónapja írtam egy posztot a Google Glassról, ebben a posztban elég sok kérdés fogalmazódott meg bennem.

photoglass1

“Hány év múlva lehet ezt megvalósítani, tekintve, hogy egy hatalmas batár keret nélkül, egyelőre nehezen lehetne bepaszírozni az akksit, meg a hardvert egy szemüveg keretébe”

Két év telt el, és sikerült belepasszírozni a keretbe az akksit meg minden mást, de csak félig. Ugyanis a mostani verzió nagyon hamar melegszik, ettől belassul, és akár 2 óra alatt is lemeríthető, ha intenzíven használjuk. Persze még két év, és ahogy fejlődik a technológia sokat léphetnek majd előre.

“Hogyan lehet majd navigálni a menüben?”
A hangunkkal bénán, meg hát nem akarunk a levegőbe beszélni, az ujjunkkal simogatva pedig nehézkesen lehet lépkedni a menüben. Legalábbis sokkal lassabban mint például egy iPhone-on. Kacsintással lehet fotózni, de ez is inkább arra jó, hogy szétparáztassuk a velünk szemben állókat, hiszen sosem tudják, hogy éppen titokban fotózzuk-e őket.

“Ki a fene akar egész nap egy ilyen szemüveget viselni? Én attól is kivagyok ha valaki Bluetooth fülessel a fülében mászkál egész nap, mint valami droid. Ha meg levesszük, hova teszi az ember, ha jön egy sms, akkor felveszem, kiderül, hogy lényegtelen sms, leveszem, jön egy facebook értesítés, felveszem, lényegtelen üzi, leveszem. “

Ezt a kérdést is két éve tettem fel, és hát igen, ezzel a szemüveggel kapcsolatban ezek a kérdések továbbra is válaszra várnak. Milyen viselni? Vasárnap elég sokat rajtam volt, és azt kell mondjam, hogy borzasztó. A kis üvegkocka belelóg a jobb szemünk látóterébe, ami nagyon zavaró. Tegyél egy kávéskanalat a jobb felső szempilládhoz közel, és mászkálj így. Na kb ilyen. Nem csak bekapcsolt állapotban zavaró, kikapcsolva is. Bekapcsolt állapotban még zavaróbb, vezetés vagy bringázás közben szerintem konkrétan életveszélyes ha átfókuszálunk a kijelzőre. Arról nem is beszélve, hogy ha látni akarjuk a Glass kijelzőjén az információt, akkor kicsit felfele kell néznünk. Azokról a pillantásokról meg főleg ne beszéljünk amiket az utcán kapunk az emberektől. Ha leveszed nem igazán lehet hova rakni, ugyanis nem lehet összecsukni, de mondjuk ez még megoldható a későbbiekben.

Ezzel el is érkeztünk a legnagyobb problémához: privacy
Kb olyan mintha belépnél egy tárgyalásra kezedben egy feltartott kamerával. Függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva a Google Glass, nem fognak szeretni minket az emberek, ha egy ilyennel a fejünkön látnak meg. Az már inkább csak vicces, hogy ha velünk szemben valaki Glasst használ, igen viccesen bambul miközben beszélünk hozzá, sokkal rosszabb mintha a telefonját nyomkodná valaki társalgás közben.

Így pár nap használat után, azt tudom mondani, hogy nem kéne. 1500 dollárért sem, meg a feléért sem. Mondjuk talán vennék 300 dolláros áron videózásra, de sajnos még nem túl jó a kamera benne, jobban járunk egy GoPróval. Talán két év múlva megint vissza lehet térni a témára, addig csak egy nagyon drága szükségtelen bár kétségtelenül csodálatos technikai kütyüről beszélhetünk. A legnagyobb bajom a szemüveggel, hogy videózáson kívül nem akarnám használni semmire. (Tényleg nem. Ha Apple logó lenne rajta, akkor sem) Talán majd használják az orvosok, sportolók, de az átlagember szerintem nem mostanában fog ilyesmivel rohangálni. (Ezzel most biztosan sokan nem értetek egyet, de viseljetek egy Goggle Glasst csak pár órán keresztül, és meg fog változni a véleményetek. Tényleg. Ja, meg a fejetek is fájni fog estére.)

Nade, nem húzom hosszabbra, Lacival hamarosan úgyis csinálunk imagazinra egy tesztet fotókkal meg, hogy hogyan működik együtt egy iPhone-nal, képernyőfotókkal meg mindennel.
Addig is nézzétek meg az alábbi videót. Sajnos vasárnap volt időm videózni, pont a szutyok esős időben, de mindegy, így egy kicsit unalmasabb napomat nézhetitek meg az én szemszögemből. Handras POV:

Google Glass – Sunday from Andras Horvath on Vimeo.

PS: Hatalmas köszönet a Hírkereső.hu-nak, ahonnan a szemüveget kaptuk tesztelésre.

125 komment

xro

Tényleg iszonyat zavaró lehet, hogy egész nap kitakar egy szeletet a természetes látókörödből…én már attól rosszul vagyok, amikor a ray-ban belső felületén tükröződik az AR coating. Milyen lehet akkor, ha egész nap itt lóg ez a cucc

Trollolocat

Hali! Szoktatok az asztalnál ebédelni vagy csak reggeli?

Ben

ilyen videókhoz szerintem is teljesen jó, persze az is tuti, hogy idõvel sokkal jobb lesz. mindenesetre állat ez a szemszög.

MarioG

Tényleg zavaró lehet a belógó lap, meg kicsit furán is nézel ki benne ;)
1. Jó sokat reggeliztek
2. Nem is voltál wc-n egész nap, pedig egy csomó üdítőt megittál

:)

béla

Azt felvetted vele, ahogy Szandika give you head? Mert azt megnézném nagyon szívesen, sőt…

A kérdés jogos, ugyanis a cím alapján jogosan merülhet fel bennem a kérdés.

béla

Na most néztem meg a videót, hát nincs benne amire vártam, viszont a videó alapján ennyit tudok neked mondani: Rohaggyá’ el!

Szevasz.

Lenny

Műanyag vágódeszka? Margarin? Csalódok…
Amúgy a seggkicsapatás frankó a kocsival! :)

Jackjack

0:58-nál baloldalon az aprós tálkában Ferrari kulcs befigyel.. Te kis hamis :D

Travis Kestrel

Orvosok kísérleti jelleggel már most is használják. Baromi jó mert rákacsintanak a beteg táblájára és már az összes egészségügyi infót feldobja róla.

Hétköznapokban szerintem…. ahogy mondtad, egyszerűen kényelmetlen hétköznapi viseletre. Munkára még lehet hogy én is elfogadnám, bár nekem jobban jönne egy teljes értékű HUD kijelző ami a perifériás látószögembe dobálja az infókat.

MORiARTY

Az látszik a videóból, hogy nem élsz túl egészséges életet és nem fogsz sokáig Google Glass-t használni, főleg, ha margarinon élsz :) Na jó én sem, mert én sem élek egészségesen, de ezt te csak azért tudod, mert megírtam most, én meg tudom, mert látom a videóból. (az irománynak nem a kritika, hanem annak megmutatása volt a célja, hogy miért is rossz ez a szemüveg, ha erre használjuk) Viszont nem mutattad meg, hogy a VR hogy működik benne, már ha működik. milyen, mikor egy menü bejön vagy azt nem lehet megmutatni? Szóval most azt láttuk, milyen egy kamerával a fejeden mászkálni, ami nem nagy szám, mert sisak kamerával is majdnem ugyanez lenne.

Amúgy ahogy nem 300 000 vagy több lesz az ára, hanem lemegy mondjuk 150 000 körülre, azonnal veszek egyet :)

És köszi, hogy láthattuk, a BMW tetszik (vegyél TESLA-t! :))

Bence

Nem is tudtam hogy szoktál F1-et nézni. :D Ki a kedvenced? Gondolom a Ferrariból valaki :D

csabalstk

hat Alien baratnoje szerintem iszonyatosan aranyos :)
Nem rossz cucc ez,bar engem mar az zavar ha a szemuvegen van vmi kis piszok. :/

Dervenkal Egon

A Google Glass-ről nekem is kábé két éve ez a véleményem: “Értem én hogy non-stop, de mikor van nyitva?”

Handras

Hagyjatok már ezzel a margarinnal, nem az a gondom, hogy mit eszek, hanem, hogy egyáltalán időt szakítsak étkezésre. :)

KG

A videó jó lett, pont a napokban gondolkoztam azon hogy amikor a rendőrök büntetéskor zsebbe dobják a pénzt milyen jó lenne felvenni GG-al.

De igy is a büntetés az olcsóbb, na majd ha $ 500 lesz

swordfish

Macska az asztalon. Na ettől kapok agyvérzést akárhány helyen látom. Van nekünk is, de kiskorától meg lett nevelve, hogy az asztal tabu. Tudja, hogy ha felmegy, akkor kap egy taslit. Én sem mászkálok a konyhapulton mezítláb (cipőben sem) és nem ülök le rá csupasz seggel. Ezeket max. a fürdőszobában teszem, csak ott meg nem eszünk a padlóról ugye (pedig tiszta).

Cassone

Awesome! ;) A twitteren közzétett kép alapján valami Terminátoros, John Connort keresős, “I’ll be back”-es videóra számítottam, de így is jól sikerült. :)

A TBBT-n kívül milyen sorikat nézel még?

Gábor

Azt nem lehet valahogy megmutatni, hogy mit látsz a szemüvegben?

gusson

@Handras:
“…nem az a gondom, hogy mit eszek, hanem, hogy egyáltalán időt szakítsak étkezésre. :)”

Épp ezért kell jobb minőséget enni. Ha már úgy adódik, hogy csak össze-vissza van idő az étkezésre, ami alapból eléggé odaver az emésztőrendszernek, akkor legalább jó, minél természetesebb, kevésbé feldolgozott kaját toljunk az arcunkba. :)

A Marshall “torony” és a dohányzóasztal rendben van nagyon. :)

gusson

Jó harminc éve szemüveget hordok, de még sosem borotválkoztam benne. :D

Handras

“Azt nem lehet valahogy megmutatni, hogy mit látsz a szemüvegben?”

De, lesz erről külön post imagazinon.

djredbullka

3:06 De szép kép a Z4-ről! :) Mikor láthatjuk nagyban? :)

Handras

“3:06 De szép kép a Z4-ről! :) Mikor láthatjuk nagyban? :)”

Nemsokára, van még több is :)

Neved

Pár év kell még a kütyünek, de valóban brutál hardcore futurusztikus tech. A videó kurva vagány lett Handrás! Le a kalappal. TBBT-ért a végén külön+ pont. :D

BMWfan

Jó lett videó, nekem nagyon tetszik :) A szemüveg nem rossz ötlet , de sztem még nem tart ott a technika ,hogy ezt kiválóan meg lehessen alkotni, de elsőnek nem rossz :D BMW farolás jóféle :)

Lényeglátó :)

A lényeg: nem is olyan a hűtőd belülről, lebuktál! :)

szaros nyuszi

handras: “””””de sajnos még nem túl jó a kamera benne, jobban járunk egy GoPróval. “””””

baszott jól néznél ki a szemeden egy GoProval……..

zoli

Nem olyan rossz az a kamera szerintem.:) A cikk kb mikorra várható?

csabb2

Margarinról: eddig mindenki vette/vitte, mert jajj milyen egészséges. Én sohasem szerettem (persze azért ritkán megettem/megeszem), műanyag vacak, szar íze is van. A vaj sokkal finomabb. Na, most, hogy bebizonyosodott milyen egészségtelen, mindenki fikázza. Kérdem én, 5 éve miért nem fikáztátok?

Handras

“baszott jól néznél ki a szemeden egy GoProval……..”

Nyilván a szemem elé teszem a GoPrót…

Handras

“Nem olyan rossz az a kamera szerintem.:) A cikk kb mikorra várható?”

Szerintem holnap max holnap után.

csab2

Tök jó kis lakásod van. A dohányzóasztal – emlékeim szerint már szerepelt valamelyik posztban – nagyon stílusos és jól néz ki. Tetszenek a gitárok a falon. Az egész berendezés tetszik. A kocsi még mindig elképesztően gyönyörű szerintem. :) Ja, és persze a barátnőd is nagyon csinos (még mindig). :) Ha nem vagyok indiszkrét, AlieN-ben kit tisztelhetünk? Már azon kívül, hogy a barátod. Rémlik, hogy volt róla is szó már valamelyik posztban, de nem ugrik be. Talán ő is blogger? A GG-ról annyit, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy az átlagember ilyennel fog rohangálni. Minek? Én is arra tippelek, hogy bizonyos foglalkozású emberek fogják majd haszonnal forgatni a munkájuk során. Meg egy-két techbuzi.
Köszi a videót!

júzer

Hát ez a szemüveg szerintem alapjában véve hülyeség. Ki akar hordani magán bármilyen technikai kütyüt? Ízlések pofonok..

Amúgy a csajod játszik az Éjjel Nappal Budapestben? (Lali szerelme)

júzer

A videód reggelizős résznél ugrott be, hogy már láttam őt valahol ;)

szaros nyuszi

handras: “”””Nyilván a szemem elé teszem a GoPrót…””””

Persze hogy oda, hiszen az összehasonlítás úgy valós. Ennyi erővel ezt a szart is tehetted volna a homlokodra.

kzolee

A macska nagyon nagy arc a reggelinél. Pedig nem rajongok a macskákért, de ez jópofa.

Amúgy az eszköz úgy tűnik használhatatlan.

Tasi

Handras! A videó kurva jó lett, komolyan mondom! Nagyon jól összevágtad :)

pöcsöm öccse

Hát ezt hívják úgy hogy bohóc fesztivál.
Ugyanez a hatás ha fel teszel egy goprot a fejedre.
Vicc az egész,

Farr Vince

Erdekes poszt! Kivancsi vagyok, vajon az Apple nem lep meg valami ehhez hasonlot!

Blu

@Handras Naponta hányan kérdezik meg h nem játszik-e a csajod az ÉNBP-ben? :D

Humanoidoso

Pont olyan ez a GG, mint amire számítottam: haszontalan de érdekes kütyü. Eszembe nem jutna pénzt adni érte!

Handras

“@Handras Naponta hányan kérdezik meg h nem játszik-e a csajod az ÉNBP-ben? :D”

Napi 3-an :)

Timo

Vicces ez a szemüveg :-)
De jópofa. Ez a ,,Nem sok jót fogok írni róla” duma biztos azért van mert nem Apple termék…
Persze a GoPro kamera azért más kategória, de nem vészes ez sem.
A macska evésnél hát nem tudom.. Ennyi erővel együtt is lehetne fürdeni vele :D
Gratula a teszthez, mert kevés dolgot lehet látni/hallani a szemüvegről :-)

Emmm

Handrás, Józsival mi van? Megsértődött az 5C-s negatív kommentek láttán? Nagyon eltűnt az éterből.

Lehet, hogy lecserélte egy 3310-re, mert ugye 2MB háttértár bőven elég mindenre és ezért nem tudja most elérni a webet.

sipi

kíváncsi vagyok a részletesebb tesztre, meg arra, hogy mit lehet még csinálni egy ilyen szemüveggel. mert amúgy már lehet kapni akár 20$-ért is olyat amit 3-4 órát vesz fel hd minőségben.

Myxomatosis

jó kis videó.
a Középső (fekete) gitár milyen márka, típus??

SamsungFan

Józsival most egyezkedem, mert ismét felismertük, hogy sokkal jobb választás lenne számára egy Nexus 5. Jelenleg azon gondolkozik, hogy hogyan tárja fel ezt a titkot a blogján. Teljesen összetört az Apple-el elvesztegetett évek miatt.

Egyébként Handrás ok, hogy már az elején fikáz, de mitt tett le Apple digitális szemüveg téren, mihhez hasonlítsuk? Még okosórája sincs jelenleg…

A macska asztalra másztatása valóban nagyon igénytelen. Ha lessz gyerek, macska úgyis repülni fog.

féregfecó

SamsungFan:
Miért repülne a macska, ha lesz gyerek? Nem tőled hallom először ezt a baromságot.

Handras

“Handrás, Józsival mi van? Megsértődött az 5C-s negatív kommentek láttán? Nagyon eltűnt az éterből.”

Nyaralni ment, nézd meg az instagramját :)

Troll1

1:45 – 70-es táblánál 120-al: 60.000 Ft + 4 előéleti pont

K

SamsungFan: “Egyébként Handrás ok, hogy már az elején fikáz, de mitt tett le Apple digitális szemüveg téren, mihhez hasonlítsuk? Még okosórája sincs jelenleg…”

Ettől még simán fikázhatja.
A te logikád alapján filmet is max az húzhat le kritikával, aki maga már csinált. :D

joey

SamsungFan: Attól még egy rakás szar amit jelenlegi állapotban csak fikázni lehet. Talán pont azért nem ugrott bele még az Apple, mert csak erre képes a mai technika.

András

…csak szólok, az ablakmosó folyadékot fel kell tölteni!!!! :D

Ben

“Egyébként Handrás ok, hogy már az elején fikáz, de mitt tett le Apple digitális szemüveg téren, mihhez hasonlítsuk? Még okosórája sincs jelenleg…”

“elképesztő Star Trek cucc az egész, és már az is csoda, hogy egyáltalán valahogyan működik a cucc, ezért pedig le a kalappal a Google előtt.”

Szerintem ez egy teljesen valid teszt, ahol tiszteljük a másik munkáját, de fenntartásaink vannak azzal szemben.
Kutyamacskagyerekkombó pedig tökéletesen kivitelezhetõ, csak egyiket sem kell leszarni.

Handras plíz csináld már meg a Milyen nap van most modult :D

zOOm

Úgy látom sokat nem dolgozol, kb 4 másodperc volt a munka a videóban. Ez inkább magamutogatás mint eszköz bemutató. BMW mosás, gyorshajtás, csilliVilli nagyképernyős tv. Üzenem a betörőnek aki majd elöbb utóbb meglátogat ezek után, hogy a gitárokat is vigye mert sokat nem érnek de azért az se maradjon ott.

Az eszköz pedig semmivel nem jobb egy mobiltelefonnál, ugyanúgy vacak a képe ha kevés fénynél használod, a borotválkozós résznél pedig simán pocsék volt a kép, színtelen vacak volt. Hiába a HD felbontás ha az optika és a képérzékelő képességei gyengék. És mielőtt irigységgel vádolna bárki is, nem vagyok az csak nem szeretem a nagyképű magamutogató embereket.
A csajod legalább dögös.

K

@zOOM: “Úgy látom sokat nem dolgozol, kb 4 másodperc volt a munka a videóban.”

Vasárnap mennyit kellene dolgoznia? :D

Ronaldo

Az ismételt puccparádé demonstrálásán túl az is kiderült a videóból, hogy lehet a szemüveggel kamerázni. Na, hurrá!

payskin

Teljesen off, de skacok, csúnyán le vagytok maradva: a “tudomány” mai állása szerint (vagy mondhatnám, hogy az éppen aktuális “körben”) megint a margarin a nyerő a vajjal szemben. Amióta nem hidrogénezik és nincsenek benne transzzsírok, még a koleszterint is csökkenti, annyira egészséges. Nyilván átmeneti állapot, ahogy már számtalan korábbi körben hol az egyik volt az “ehető”, és a másik a “hülye vagy, ha azt eszed”. Most éppen a margarin az előbbi és a vaj az utóbbi, aztán majd később kiderül, és fordítva. Csak mondom, hogy kapjatok a fejetekhez, ha ma reggelire vajat ettetek, mert a botnak nem lesz úgy vége, ahogy nektek, bizony. ;)

csab2

payskin:
Ok, de vajat elő tudnék állítani itthon is, mert természetes. Margarint meg nem.

gecisteszta

ad extrat, pl kamera be, ranezel a BMW motorodra, felismeri es kiirja kore nyilakkal mi micsoda, igy forradalmi, de meg 10 ev mire hasznalhato softwarek lesznek…es felno hozza a tech. (elobbihez kb szerver xeon kell realtime PCIe SSD-vel) – de lesznek, es azok meg majd az App Store-ban lesznek! a microsoft addigra meg majd a csod szelen all.. a google megint kapkod.

féregfecó

payskin: ez egy baromság

vagy arra alapozol, mert ezt mondták a reklámba?? az meg balfaszság

loopht

Hmmm, a videó alapján csak egy újabb olyan cucc, amivel bemutathatod a többi csóró parasztnak, hogy mennyire cool csávó is vagy, milyen jól meg az autód, mekkora TV-d van otthon, stb.

mzper

nagyon meg vagytok áldva a vaj-margarin dologgal. ha a vaj annyira természetes… mondj már egy állatot ami egy másik állat tejét vagy annak tejéből készült dolgot iszik/eszik! látod, ez nagyon nem természetes.

Gábor

Most komolyan a margarinon pattogtok, amikor egész nap egy szalámis szendvicset evett + nestea + valami műanyag szar a Leroy-ból? És akkor azzal jön, hogy “nincs időm enni”. Bazz, ha egész nap nem csináltál semmit, akkor hogy nincs időd valami normálisat elkészíteni?

Nem értem, hogy a pénzes emberek miért érzik úgy, hogy nem kell megtanulniuk főzni, mindig jó a rendelt műanyag szar.

Gábor

Melyikkel megy el több idő? Főzni valami normálisat és nyugodtan megenni 1-2 óra alatt, vagy majd amikor a kórházban kötsz ki 2 hétre? Akkor majd lehet nyavalyogni, hogy ki viszi az üzletet..

Pepinke

mzper: a vaj attól még természetes anyag, hogy nem a tehénkében képződik. Amellett van az úgynevezett “emlős”, amelyen belül a fajok nem egy másik faj, de a saját fajtáinak a tejét issza.

MrTakeeeX

Szerintem is egész korrekt a kamerája, persze nem egy 5S 120fps, de szemüvegbe jó. Ja és irigyellek @handras, szép barátnő, jó kocsi, jó cuccok. Csak így tovább (Y) :)

Handras

“Bazz, ha egész nap nem csináltál semmit, akkor hogy nincs időd valami normálisat elkészíteni?”

Egész nap ezt a kurva videót csináltam. Gondolod 5 perc volt felvenni, meg megvágni?

Don Kartasch

“nagyon meg vagytok áldva a vaj-margarin dologgal. ha a vaj annyira természetes… mondj már egy állatot ami egy másik állat tejét vagy annak tejéből készült dolgot iszik/eszik! látod, ez nagyon nem természetes.”

Jezus ereje, nehanyan mar gorbitik maguk korul a teret a sok tudomannyal…
mzper, mondj meg egy allatot ami nyilt lang folott megsuti az eteleit. Naugye? Gondolom te is nyersen eszed a hust mert az ugy a “termeszetes”… Es persze meztelenul rohangalsz az utcan mert a ruha sem “termeszetes” es nyilvan rogton parzol minden szembejovo szemrevalo nostennyel, mondvan az a “true”, amit az allatok csinalnak, nem?

pudva

beszarok mennyira savanyu egyeseknek a szolo. nagyon gaz nemelyik frocsogo kis csira. :D

gusson

A margarin egy szükség szülte (katonai felhasználás – olcsó legénységi élelmezés) élelmiszer-vegyipari termék, ami jellemzően a legszarabb minőségű (pl. a préselés után visszamaradt törkölyből vegyi úton kinyert olajok) növényi olajokból készül. Adalékolni kell, hogy elfogadható íze, színe, állaga legyen.
Évtizedekig kifejezetten káros volt az egészségre, de a növényolaj termékek előállítása kurva nagy üzlet, így simán lehazudták a csillagokat is az égről. Így a fél világ tolta befele (nem is igazán lehetett kapni vajat, vajkészítményt itthon, ha visszaemlékeztek az elmúlt két évtizedre).
Való igaz, hogy a hidrogénezés már a múlté, a transzzsírsav tartalom is drasztikusan csökkent, de attól még műanyag.
Nyilvánvaló, hogy hajótöröttként örülnék neki, ha nincs más, de szerencsére már választhatok sokkal jobb “kenőanyagot” is.

Gabo

Szia :)

Remek videó lett (kár, hogy nem hosszabb), annyira tetszett, hogy egymás után többször is megnéztem, a videónál már csak a zene a jobb, vidám, pörgős, fiatalos és teli jókedvvel (áruld el légy szíves a címét és az előadót, fél órája folyamatosan ezt hallhatom, thx), szörnyen édes és jó fej a cicátok, nekem is volt egy perzsám… :D

Kezdelek egyre jobban megkedvelni és az írásaidat, már nem tűnsz olyan nagy képűnek és bunkónak, mint régebben…:D:P

P.s.: Köszi a vidit és a tesztet!
Instant get :D

Victorpictor

Azt a Marshallt 2-esre feltekered és kilakoltatnak :)
Követelek egy videót a hathúrosokról!

ujlakan

01:53-nál jól odavertél a BMW-nek :D

02:00-nál ez iStyleos egységes köszönés ? :D

Egyébként pacek cucc,de inkább GoPro!

SamsungFan

A GoPro teljesen más kategória, nem lehet összehasonlítani ezzel. A GoPro nem illeszthető bele a mindennapokba, mert kényelmetlen, és hülyén mutat: ez nem. Szerintem itt Magyarországon kb 100-ból 3 ember tudja miről van szó. A videó minősége meglepően jó.

bandi

Hát hallod elég szánalom hogy mindig ilyeneket írsz megjegyzésbe, hogy “mint egy Iphone” így meg úgy elhiszem hogy jól keresel a túlárazott sznob árucikkekkel arról nem is beszélve hogy az “alma” már vagy 4 éve bejelentette az Iwatch-ot aztán sehol nincs még. Ennyit a nevenincs cégről.. Just a phone..annyit tud mint egy nokia 3410..am a BMW elég fasza. :D

Gábor

bandi: Azért megnézném, hogy az az 50-es mit csinálna a fejecskéddel – nagyon szívesen! Utána meg majd mondanám, hogy “ezt használtad minden nap gondolkodásra”? Nem csoda, hogy ilyen könnyen szétment, biztos üres volt belül.

pudva

ez a gyerek 25 meterrel masodszorra sem birja rendesen eltalalni a telefont. :)
tehettek volna valakit a puska moge, aki tenyleg tudja azt kezelni.

gusson

Rendesen eltalálni? WTF?
Képzelj egy emberi fejet a telefon helyébe.
Az első lövés nagyjából a jobb halánték felett kicsivel éri el a homlok szélét, végighasítva az agykoponyát, felsértve az agyburkot, ami a dinamikus hatás következtében millió darabra fröccsen szét azonnal. Kampec.
A második lövés kb. a jobb szemgödörnél éri el a fejet, ami gyakorlatilag szétrobban, miközben a lövedék áthalad a szöveteken.
Kampec.

pudva

az elso loves eppen megcsipte a sarkat a cuccnak. ez nem rendesen eltalalas. end of story. :) aki ebbe belekot az buzi! :D

doors

Ezt mondjuk tökre nem értem. Tele van a lakásod mindenféle kütyümütyüvel, és mégis egy mókuslyukban laksz.

doors

A kocsi tényleg jó. Sajnáltam volna, ha nem tudod megfogni gizdulás közben, és nekivered a patkának.

BMWfan

qno : Amit belinkeltél az a parrot drone az mennyibe kerül ? Az nagyon komoly….

szaros lepedő

Ez a Glass egy teljesen fölösleges cucc egyelőre. Orvosok stb számára biztos fasza, és használhatják is. A probléma akkor lesz, ha lemegy az ára és a sok paraszt mind megveszi, és ezt a szart fogják pörgetni állandóan. Biztos jó lesz, ha a sok buzi mondjuk vezetés közben is a kibaszott fészbúkot nézegeti, mert ugye nem szabad lemaradni a szomszéd cicás bejegyzéséről.
Olyan ez mint az okosóra. Jó,hogy van, de minek?

Sparrow

zsg: mi baj van azzal? A Nespresso is espresszót csinál, mint egy igazi kávégép. Persze, hogy lehet bele tejet tenni. Mondjuk én meleg tejet tennék bele, hogy ne hűtse le a kávét.

witt

uhh az a Marshall torony nagyon brutál, milyen típusúak pontosan?

petmagic

Gratulálok. Sok munkád van benne. korrekt.
(shadow-harley dobogókőn “szerencsésen”)

Atti

Szia András!

Nagyon fontos kerdesem lenne. Milyen torlo kendovel torlod szarazra az autod mosas utan? Mar egy ideje keresem a megfelelot, de a legtobb karcol…

Koszi a valaszt

Attila

david

Szia Handras!

Mennyire jó hely a XIII. kerület lakásvásárlás szempontjából? Gondolok itt az eladhatóságra, nyugalomra.
Elég jól a központban van, ha azt nézem. Neked milyen benyomásod van róla?
Esetleg email-ben tudunk beszélni még?

Dávid