Gagyi lett a Samsung Galaxy S5 ujjlenyomat-olvasója

Az alábbi videón meg is lehet nézni, hogy miért. A Samsung nem nagyon képes másra, minthogy lop. Aztán rengeteg pénzt elköltenek arra, hogy az emberek megvegyék a telefonjaikat. Valljuk be, ezt elég sikeresen csinálják.

A másolást viszont nem annyira művelik sikerrel. Az van, hogy amikor megpróbáltak az iPhone-hoz hasonló telefont készíteni, muszáj volt például a home gombot szélesre csinálni, hogy ne legyen pont ugyanolyan mint az iPhone home gombja. Aztán most amikor le kellett másolniuk az Apple ujjlenyomat olvasóját, jött a videón látható problémák sora:

1. csak akkor működik ha teljesen egyenesen, a kijelzőre merőlegesen húzza végig rajta az ujját a felhasználó. (iPhone-on mindegy hogyan rakjuk rá az ujjunkat, simán beolvassa)
2. Egy kézben tartva a Galaxy S5-öt, szinte lehetetlen beolvastatni az ujjlenyomatunkat és ezzel feloldani a készüléket.

Apple Touch ID = It just works
Samsung Fingerprint = Fail

Ilyen egyszerű, és akkor nézzétek meg a videót, amin elég jól látszik, hogy mi a probléma:

Még itt a post végén elnézést, hogy megint a egy Samsung telefont fikázok és ezzel belegázolok néhány Samsung fan lelkébe. Nem keveset kell olvassam akár egy autóról szóló postomban is, hogy az iPhone milyen a szar a Samsung meg istencsászár. Szerintem nem az. Én nem fogok Samsungos blogok kommentjeiben írogatni, viszont a saját blogomon azt hiszem nyugodtan megtehetem.