iPhone 6! iPhone 6! iPhone 6!

Ha még valaki kipostolja az alábbi képeket, hogy íme kiszivárgott az iPhone 6, azt személyesen keresem meg, és rúgom tökön.

Ezt itt:

Screen Shot 2014-02-13 at 09.35.30

Hogy miért? Mert kamu. Eleve nem kell sok ész hozzá, hogy tudjuk: februárban nem szivároghat ki valami ami majd csak ősszel lesz kapható. Gyanítom még Jony Ive sem tudja pontosan, hogy hogyan fog kinézni, ilyenkor még legalább 10 féle design fekszik az asztalon, és nézegetik, hogy melyik a legjobb, illetve melyikbe fér el az a technológia amit bele akarnak pakolni.

Ezen kívül, csak pár kommentet kellene átnyálazni, és máris találunk három egyértelmű képet, amin pontosan látszik, hogy miért kamu a kép. (Azon kívül, hogy már ránézésre is a szokásos homályos kamu már első pillantásra is) Ismétlődő textúrák, lopott textúrák, és rossz fontok:

Screen Shot 2014-02-13 at 09.51.22

Természetesen az, hogy a fenti kép egyértelműen kamu, még nem jelenti azt, hogy nem így vagy hasonlóan fog kinézni az új iPhone. Az is lehet, hogy lesz nagyobb kijelzős, keret nélküli cucc, vagy többféle kijelzőméret. Gyanítom is, hogy így lesz. De könyörgöm! Még 8, azaz NYOLC hónap van a bemutatóig. Hol van az még? Mire nem elég az iPhone 5s-ed? Mi értelme olyan dologra várni meg találgatni róla ami nagyon soká lesz kapható?

Remélem még elég korán írtam meg ezt a postot ahhoz, hogy a hazai Apple blogok ne hozzák le készpénzként kezelve a fenti képet.