Gunner Z – App ajánló

Újabb időelcsesző iOS játékot találtam, szerintem sokan fogjátok szeretni. A játék viszonylag egyszerű, zombikat kell halomra gyilkolnunk egy Hummerben utazva, amire egy lövegtornyot építettek. A grafika Unreal motorra épül, emiatt meríti is keményen az iPad akksiját, cserébe jól néz ki.
A sztori egyszerű: a várost ellepték a zombik, nekünk meg ki kell irtani őket, olyasmi mint a Zombie Gunship, csak itt közelharcban és keményen lehet pusztítani az ellent. Meg a tereptárgyakat is.
Két fegyver áll rendelkezésre a Hummerre szerelve, egy gépágyú illetve egy másodlagos fegyver ami lehet rakéta vagy gránát, ez utóbbi az izmosabb ellenfelekre meg “tömegoszlatásra” való. Természetesen szénné upgradelhetjük mind az autónkat, mind a fegyvereket, erre pedig szükségünk is lesz ahogy egyre keményebb ellenfeleket kapunk.

Fremmium modellre épül a játék, tehát ingyenes. Végig is lehet játszani egyetlen dollár elköltése nélkül, de csak ha türelmes valaki. Én nem voltam türelmes, ezért megajándékoztam a fejlesztőket 10 dollárral, cserébe lett egy csomó BX-em. Ha vesztek valamit, az mindenképp BX legyen, erre lesz a legnagyobb szükség, pénz lesz bőven a fejlesztésekre.

Pár tipp:
BX-et ne költsetek upgrade idejének a csökkentésére, vagy javításra, kelleni fog Ammo duplázóra meg kerámia páncélra, a piros VIP zombikat meg mindig szedjétek le amint láttok egyet.
Pénzt könnyű szerezni, ha újra és újra végigjátszátok a pályákat, erre a negyedik pályától lesz lehetőség.
Két autót elég megvenni, és ezeket fejlesztgetni párhuzamosan. Érdemes minden fejlesztést egyszerre végezni apránként. Ha csak a fegyvert fejlesztitek az nem ér semmit, mert az autó gyenge lesz, és emiatt fogsz meghalni.
Az elején nem érdemes kimaxolni egyik fegyvert sem, rá kell menni, hogy mihamarabb meglegyenek a fejlettebb, 2-3 csillagos fegyverek. Elsődleges fegyvernek a VX-202-őt érdemes a lehető leghamarabb megszerezni, ezt ki lehet maxolni nyugodtan. Ez a kedvenc gépágyúm. Nem a legerősebb, viszont automatikusan rááll a célra, emiatt nagyon kényelmesen lehet vele irtani. Másodlagos fegyvernek az AGP-Hellfire a legjobb, brutális ereje van. A játkék eljén meg az AT-4 rocket lesz a legjobb másodlagos fegyver, de ezt sem érdemes kimaxolni.
A tornyot is érdemes fejleszteni, főleg a visszarugás csökkentő cuccot, meg a szervókat, aztán később minden mást.
Ha elvéreztek egy küldetésben, akkor át lehet ülni a másik autóba, és onnan lehet folytatni a pályát ahol sikerült meghalni. BX-ért is lehet folytatni, ezt csak akkor csináljátok, ha több BX-et szedtetek össze addig mint amennyibe a folytatás kerül, egyébként érdemes kivárni azt a 20 percet amíg megjavítják az autónkat. Ha van elég pénz, akkor érdemes napokig csak fejlesztéseket nyomni az autóra, és korábbi pályákat gyakni, és csak akkor továbbmenni nehezebb pályákra, ha már elkészültek az upgrade-ek.

Kb 10-12 óra tiszta játékidővel lehet számolni, mi több mint egy hétig elvoltunk vele Pulai G-vel. Remélhetőleg lesznek még frissítések is a jövőben, ezért most kimaxolom az arany színre festett (gold is best) autómat.

Toljátok, itt van az App Store link.

photo