This is Madness!

Hát azt kell mondjam megvalósult ami annyira ritkán szokott megvalósulni kis hazánkban: összefogtak az emberek. Legalábbis a Macesek biztosan. Persze volt pár seggfej aki kikérte magának, hogy az ő nevében ugyan ne kérjen senki semmit, mert hát nehogy már a másik magyarnak jó legyen.. Például nekem nem biztos, hogy olyan jó lenne ha idejönne az Apple (mert ügyebár akkor mindenki az apple.hu-n fog vásárolni) de akár még jó is lehet. Sőt már annak is örülnék, ha a HDSYS-en keresztül is akár, de egy kicsit nagyobb figyelmet kapnánk az Apple részéről. Például a Music Store-hoz semmi köze a HDSYS-nek, meg a szervizek alkatrészellátását is megnyomhatná az Apple, ugyan is ez is főképp rajtuk múlik. Ja, és az is Apple dolga, hogy hamarabb ideérjenek a gépek, és azt is elintézhetnék már holnap, hogy legyen lokalizált OS X… Ezekért még csak ide se kéne repülnie senkinek, csak pár embernek meg kellene mozdítani a seggét és felhívni az illetékeseket.

Szóval: Elképesztő számban terjesztették a wewantapplehungary kezdeményezést a bloggerek, digg főoldal, Index.hu főoldalas hír, Googleben már a második hely, flickr group, és most elkezdtek befutni a photoshop munkák is, köztük pár olyan jó, hogy az agyamat eldobtam. Például ez meg ez meg ez is. A többit meg itt lehet megtekinteni.

További “pályamunkákat” pedig a faith at wewantapplehungary.com -ra lehet küldeni had kopjon trn linkelő ujja. 🙂

Közben elgondolkoztam mekkora befolyással bír pár tíz komolyabb látogatottsággal bíró blog. Ahogy néztem a wewantapplehungary statisztikáit, a handras.hu is hozzájárult a terjedéshez 400 egyedi visitorral, akik egyébként nem biztos, hogy rátaláltak volna.