Kikandikál az iPhone

Így néz ki a farmerom farzsebe, kb másfél év hordás után. Viccesen. 🙂 Mivel mindig a bal hátsó zsebemben hordom az iPhone-omat, erősen kikopott, mostanra már az iPhone sarka is kilóg, jól látszik a kamera lencséje ahogy kukucskál hátrafele. Lassan itt az ideje, hogy kidobjam a kukába. Mármint a farmert. Egyébként Aliennek is így mennek szét a nadrágjai, csak neki a fotóstáskája koptatja, majd lyukasztja ki a combjánál ahogy a vállon hordott fotóstáskája folyamatosan súrlódik.

Persze tudom mit fognak sokan mondani, hordjam első zsebben a telefont, de nekem ott nem kényelmes. A jobb zsebemben a kocsikulcs lakik, bal zsebemben meg az aprópénz. Jobb hátsó zsebemben a pénztárcám, tehát egyetlen zseb marad, a bal hátsó, ide tudom pakolni az iPhone-t. Egyébként se biztos, hogy célszerű a családi ékszerek közelébe pakolni a sugárzó telefont… Te hol hordod? Mármint a telefonodat.

PS: a kép Nikon D800-al készült, credit: Völgyi Attila

Update: közben eszembe jutott, hogy miért alakult ez ki nálam. Az iPhone 3G idején mindig a kezemben hordtam a készüléket, a boltban meg leraktam az asztalra. Aztán amikor a harmadik telefonomat lopták el az asztalról, rászoktam, hogy mindig magamnál tartom, azóta nem vesztettem el, és nem is loptak el telefont tőlem. Hát így 🙂