Ultimate Steve Jobs Collection

Nem tudom nektek mennyire jönnek be Steve Jobs interjúi vagy prezentációi, de azért gyanítom, hogy velem együtt nagyon sokan, többek közt Steve Jobs meggyőző ereje miatt váltottak Mac-re, iPhone-ra, iPadre, stb. Persze azért is váltottunk, mert jók az Apple termékek, de nyilván Jobs nélkül már maga a cég sem létezne, tehát nyilván egy nagyon fontos tényezőről beszélünk Jobs személyében, sőt azt is egyértelműen kijelenthetjük, az IT világ történelmének egyik legfontosabb alakjáról beszélünk.

Az alábbi oldalon összegyűjtötték, illetve folyamatosan gyűjtik az összes létező videóanyagot amiben Jobs szerepel, szerintem érdemes betenni a kedvencek közé, aztán ha egy kis inspirációra vágyunk érdemes rákattintani az oldalra és megnézni egy-egy videót. Nem titok, hogy nekem sok mindenben példaképem Jobs, és mindegy hányszor nézem meg a róla készült felvételeket, mindig kapok egy kis plusz inspirációt tőle. Nem egyszer segített át egy-egy holtponton, vagy nehéz helyzeten az amit Jobstól láttam-tanultam, igazából teljesen megváltoztatta az életemet, attól a pillanattól kezdve, hogy megnéztem a Power Mac bemutatásáról készült videót 9 évvel ezelőtt.

Szerintem sokan tudjátok, hogy mire gondolok, aki viszont nem érti, az mindenképp kattintson a linkre, és kezdje el nézni a videókat. Különösen ajánlom az iPhone bemutatását, a Stanfordi videót, de akár az egyik utolsót is, amiben a városi tanácsnak mutatja be a készülő anyahajó terveit.

Klikk ide, http://chill.com/scott/collection/the-ultimate-steve-jobs-collection#!