Yosemite HD

42 komment

Ez az a hely amit egyszer látni kell mielőtt az ember meghal. Két napot töltöttem el ezen a csodálatos helyen (day 1, day 2), de szívesen visszamennék akár két hétre vagy inkább egy hónapra is, bejárni az egész tájat. Ahogy írtam a tavalyi postokban, totál Photoshop az egész park, ha nem hiszed, érdemes megnézni az alábbi videót, vitathatatlanul földünk egyik legszebb része:

PS: Mehettek volna bárhova, Steve Jobs és Laurene Powell mégis ezt a parkot választották, hogy összeházasodjanak. Nem véletlenül.

42 komment

iBogyi

Hát ez gyönyörű :O ^^
Kár h videó háttérképet nem lehet beállítani :)

macilaci

Emm! Neked mindegy, hogy nadrágBAN, vagy nadrágBA mész el.
Én voltam Norvégiában.

A videó egyébként csodálatos, kár, hogy tönkretesszük…. ezt is.

Freddy

A tegnapi és a mai poszt nincs anyagi összhangban. Egyébként a tó tisztaságát leszámítva Magyarországon is vannak közel ilyen szép helyek!

Hammett79

Hát azért M.o-on nincsenek ennyire szép helyek. Jó lehet ott reggel egy sátorban ébredni és kiülni egy forró kávéval egy sziklára.

iBizefrenki

Inkább ott lennék, mint itthon a hidegben és a szürke télben :)

murdock25

Handras:

Hogy lehet egy ilyen helyet rendesen bejárni? Most nem arra gondolok, hogy 1 hónapig ott lenni, de mondjuk pár napig. Bérelsz autót és vannak kijelölt túraútvonalak, kb. mint mondjuk Horvátországban a Plitvicei tavaknál, hogy van túraútvonal annak, aki csak 1 órát ér rá, meg olyan, akinek van egy napja?
Hogy kell ezt elképzelni?

Oliver

Legutóbb néztem egy három részes dok.filmet Galapagosról. Gyönyörű hely…volt,amíg az ember be nem tette a lábát.Egyedi növény és állatvilág,vulkanikus kőzetrétegek,formálódó természet.

Hammett79

A videót az új 27′-es iMacen néztem, amit szombaton vettem az xms-ben. Így még szebb volt a táj! (furcsa hogy nem szaggatott

SymyGery

Hát Handrás sokan irigykednek rád pl amikor benne vagy abba a 10-20 emberbe a világon, aki magánszemélyként ipad 2-őt vett, de én személy szerint ilyenkor irigykedek rád, amikor ilyen csodálatos helyekre jutsz el :// :))

István

Elnézést az offolásért, de itt talán választ kapok nem úgy mint a szifon.com on.

Valaki tudna nekem ajánlani egy olyan Alkalmazást amivel fellehet venni iphone-on hívás közben való beszélgetést?

VitoPoppa

Júliusban lesz 15 éve, hogy 2 csodálatos napot tölthettem el ebben a gyönyörű nemzeti parkban. Életem túrája volt! A Glacier Point kilátóból indultunk Half Dome tetejére, majd este tértünk vissza a völgyben lévő kempingbe!

Azóta sem feledem és ez az a hely ahova szeretnék még egyszer visszajutni az életemben!

Appledomer

@István:

Nem hinném, hogy ilyen app létezne, mivel a telefon funkcióhoz nem férhet hozzá másik app, ha pedig beszélsz, akkor meg le van foglalva ugye a mikrofon a hívás miatt…..

Jailbreak-ben nem vagyok otthon, lehet, hogy ott van megoldás, mivel ők bele tudnak nyúlni mindenbe…..

Tehát hivatalos lehetőség nincsen, de javítsatok ki, ha tévedek…..

Rutka

SymyGery: ” abba a 10-20 emberbe, aki elsőként vett ipad 2őt”

LOL. Egy ember vett elsöként iPad 2-t. A többi már 2.-ik, 3.-ik, stb volt :D

smschamp

Ezen a tájon biztos nem az árfolyamkülönbözet a legnagyobb probléma…

Zsolt

“Mehettek volna bárhova, Steve Jobs és Laurene Powel”

Powell – két L-el írja a nevét.

ps. no offense, imádom a blogot. :)

Hajduka

Csak nálam jelentkezik az a probléma az app-ban, hogy ha videot nézek nem fordul el???

Hammett79

Nem csak nálad, nálam sem fordul. De úgy emlékszem a blogban egyik sem fordul.

steve

Jobs és Powell valóban, mert az amerikaiak patrióták… ez olyan mintha, ha te dobogokőre mennél.

ettől még gyönyörű a hely, nem erről van szó, csak lássuk már amit kell.

vAfotóriporter

Alapvetően egyetértek, bár volt rá példa (a blogomon is megírtam), hogy eltűnt fotós holmi tulajdonosa pontosan így lett meg. És vannak arról is valós történetek, hogy véradásra, vagy akár szerv adományozásra is lehet így találni embereket.

Mondjuk szerintem jó lenne, ha lehetne szépen kategorizálni a status üzeneteket (meg használnák is), és lehetne külön tiltani, hogy pl a politikai és charity üzeneteket nem kérem, meg arra se vagyok kiváncsi, hogy a tévében mit nézel, de amúgy jöhetnek a posztjaid, mert érdekel, hogy mi van veled. Vagy épp hogy a viccesnek gondolt marhaságaidra sem vagyok kíváncsi, mert a másik Bélától úgyis megkapom ugyanazt, csak ő jó poénokat is küld néha.

Szerintem az nagy fejlődés volt, hogy a hülye FB játék meghívásokról szépen le lehet íratkozni. Ugyanezt kéne csinálni a többi kategóriával, csak persze az emberek úgyse “taggelnék” be rendesen, hogy mit osztanak meg.