Wallis

A héten akartam már írni erről de nem sok időm volt mostanában pötyögni, de most végre nyugi van, kellemesen duruzsol a légkondi, szóval belevágok.

Wallis BMW kereskedésről szólnék pár szót. Wallisról hallottunk már hideget meleget, ezért kicsit félve tettem eleget barátom kérésének, miszerint fáradjak el vele a Wallisba, mert ő BMW-t szeretne venni, én meg láttam már ilyen autót, és egyébként is nyújtsak lelki támaszt ha már egyszer sok millió forintot el akar költeni.

Reméltük, hogy kipróbálhatunk egy új hármas bímert, de nem számítottam sok jóra, gondoltam úgy is elhajtanak ha nem öltönyben, és egy táska pénzel fáradunk be hozzájuk. Hát nem ez történt. Azt a kiszolgálást kaptuk aminél jobbat nem tudok elképzelni, kávéval, ásványvízzel kínáltak, maguktól felajánlották a tesztvezetést, és órákon keresztül válaszolgattak a kérdéseinkre. Tesztautóból nem volt automata váltós éppen, ezért az egyik Wallisban dolgozó kolléga autóját hozták elő, és még szabadkoztak is, amiért kicsit piszkos volt kívülről az autó.

Ezt nevezem 2007-ben Európában kiszolgálásnak!

Pedig egy szóval sem mondtuk, hogy vásárolni akarunk egy autót, csak annyit, hogy kíváncsiak vagyunk milyen az új 3-as. Annyira meggyőző volt az eladó, hogy másnap visszamentem beszélgetni, hogy milyen lízing lehetőségek vannak ha már van egy kft-m, és értelmetlenül a saját nevemen egy autó, amivel céges ügyeket intézek, de nem tudom leírni a költségeket.
A lényeg, hogy ketten együtt összesen vagy 7-8 óra törődést kaptunk maximális figyelem mellett, nem próbáltak semmit rátukmálni a kedves vevőjelöltre, egyszerűen csak kedvesek és segítőkészek voltak. Bár ezt tapasztalnám mindenhol..

Sajnos egy másik autókereskedésben (japán márka) annyit bírtak mondani, hogy kapcsoljuk már le a műszerfalvilágítást, mert lemerül az akksi. Nincs töltő vagy mi??
Másik kereskedésben meg egy idő után arról beszélt fennhangon két eladó, hogy milyen éhesek, és ideje lenne már enni, ezzel tudatva, hogy húzzon már a vérbe a kedves vevő.. Nem írok cégeket, mert ez nem a homar.hu, mindenesetre tanulságos egy ilyen autóvásárlás.