Rúzsa Magdolna

33 komment

Nem lehet szavakkal megfogalmazni, hogy mennyire jó ez a lány, és nem csak a mostani döntőben, hanem végig a Highway to Hell-től kezdve. Minden elismerésem, és az első Megasztárból kikerült énekes lesz akinek meg fogom vásárolni a CD-jét amint megjelenik.

33 komment

marton

Nekem valahogy a fogorvos srác (Varga Ferenc) szimpatikusabb :) Lehet hogy baromi jó hangja van Magdolnának, de imho nem akkora egyéniség és nem tudom elképzelni róla, hogy sztár lesz.

De a kedvencem – minden hibájával együtt – Bíborka volt.

Arilius

Teljesen egyetértek Andrással. Gyakorlatilag csak ő miatta nézem a Megasztárt. De én nem veszem meg az albumát, hanem letöltöm majd a netről, azt a kb. 5e forintot meg odaadom neki. ? legalább megérdemli, a kiadók meg nem.

Nekem egyébként Angéla és Eszti is nagyon tetszett, kár hogy kiestek.

Pistooli

szerintem is istencsászár a hangja… és én is alig várom a CD-jét… de olyan fapofával énekel… nekem az Angéla jobban bejött mint előadó…

akos87

Magdi mindenkit ver sztem…Egyszerűen jó nézni amikor a színpadon van és valami hihetetlen energia árad belőle…Csak kell neki egy mega-szöveg és zeneszerző…Mondjuk a Kiss Tibi jó lenne;)

Flyvik

Angéla: jó előadó, de labilis
Magdolna: jó énekes, de nem sztáralkat, majd lesz belőle valaki (szerény lány, jó hanggal típus)
Feri: egy album, és vége lesz neki.

Ne így legyen, kívánom!

Csak félek, hogy olyan zenei anyagot teszenk alájuk majd, ami nagyon trendi lesz, de semmi különös. nem marnek kockáztatni a zeneszerzők, pedig kellene. Tóth Vera első lemeze egyenló volt a nullával. Jó kis jazz alapú, funky-s beütésű cucc, de semmi kimagasló. Nem kell egy 19 – 20 éves lányak ilyen lemezt összehozni.
Caramel anyaga már a címnél elárulja mire számíts: nyugalomteráoia. jó cím egy debütáló albumnak…azt hitték,,,pedig szörnyű!

Dali

Igen, szerintem is őstehetség a csaj, de többek közt én is attól félek, hogy valamelyik kiadó “szuper” menedzsere keze alatt olyan albumot sikerül neki csinálni, amitől beleszürkül a mai hazai zeneipar “termékeibe”. Hiába esetleg egy frankó második album, nem lehet egy második első benyomást kelteni. Szóval szerintem nagyon fontos, hogy milyen lesz az első lemeze, mert csupán a megasztár szerepléséből nem fog sokáig fennmaradni a neve, akármilyen jó is most.
Én drukkolok neki márcsak miattunk, a hallgatók miatt is :)

maximXP

szerintem vérszar a csaj
de ez durva, hogy az egész ország szakértő lett :D
na tiplizek mielőtt megvertek

freerider

Teljesen biztosra vettem, hogy valaki leszarozza, hihetetlen… Nincs füled ember? Ez a lány magasan alázza a nemzetközi élmezőnyt. Százévente születik ilyen tehetség.

Memi

helló mindenkinek!
tudja valaki honnan tudnék letölteni Magditól dalokat?

TutuS

Gyerekek,
Ez a Hasselhoff video ez kikeszitett. Eszmeletlen. Lehet hogy veletlen csuszott be a link, de ilyen jot reg rohogtem…
Kosz!
Ja, es jo hogy: Eljen a Magdus!

Delike

Tök jo, hogy Magdi nyert, mert stílusából itélve valami újat fog produkálni, nem pedig azokat a sablonra épített dalokat, amelyeket a legtobb énekes énekel!!!

Delike

Valaki nem tudja, h honnan lehet Rúzsa Magdi dalokat letolteni?

Szalma Virág

Örülök, hogy Magdi nyert. Százévente születik ilyen tehetség. Lúdbőrzött a karom, amikor hallgattam, valami eszméletlen a a hangja és az a finomság, ami árad a lányból

at Handras

[...] Ahogyan egy régebbi postomban jeleztem már, megvettem Rúzsa Magdi most megjelent CD-jét, mert szeretjük őt. Lehúzás az egész, mert csak a Megasztárban felvett dalai vannak rajta, de kit érdekel. [...]

molnár vivien

SZERINTEM RUZSA MAGDI NAON JÓ VOLT ÉS AZ IS!!NAON [SZÉP]JÓ HANGJA VAN!!VARGA FERI IS JÓ VOLT,DE EZT TUDHATUK,HOGY MAGDI NYER SZENTEM EZT MÉG FERI IS TUDTA!!?MB?R B?ZOTT A KÖZÖNSÉGBEN!!

K.Andi

Sziasztok!

Nagyon örülök annak hogy a Magdi nyerte a Megasztárt,mert nagyon szurkoltam neki! Amikor először meghallottam a hangját azt gondoltam hogy hát igen vannak még olyan emberek akik tehetségesek! Sajnos csak tévén keresztül láttam de még így is elsírtam magam amikor szép számokat énekelt!Szerintem nagyon jó volt a Megasztár, kár hogy vége! Bár az első két szériát nem láttam de úgy gondolom hogy nagyon sok lehetőséget adott a fiataloknak abban hogy megmutathassák a tehetségüket!
Magdiról pedig csak annyit hogy egy nagyszerű embernek tartom hisz emberek millióinak nagyon sok erőt ad és nem kér mást érte cserébe csak azt hogy szeressék és ez szerintem csodálatra méltó!!! Szóval, nagyon drukkolok neki hogy a jövőben is sok-sok sikert érjen el!!!!

turorudi

Magdi mindenkit ver sztem Egyszerűen jó nézni amikor a színpadon van és valami hihetetlen energia árad belőle.

alexa

hol leget letölteni a legújabb számát?schalexa@citromail.hu ra küldjétek el lécci

Hihetetlen K

Fantasztikus hangja van, csak neki is ugyanazokkal a béna szöveg és dalírókkal kell dolgoznia, ezért nem fog olyan lemezt kiadni ami hozzá méltó lenne!