Start menu…

Ez az amiben nem hiszek:

Komolyan. Ha meglátok egy start menüt, elfog a hányinger, és kiráz a hideg. Nem hiszem el, hogy a Microsoft nem tudja megreformálni ezt a szart.

Start és egyből ott a Turn Off computer. Tehát minden alkalommal mikor elő akarunk kaparni valamit a menuből, ott látjuk a Shut Down gombot is. Minek? Bazz, én szinte sosem kapcsolom ki a gépemet, csak sleepbe rakom. Ha mégis ki akarom kapcsolni, akkor megnyomom a Power gombot, és ütök egy entert.

Miért kell látnom állandóan mind a 100 telepített alkalmazást, ha egyszer egész évben legtöbbször max a tizedét használom? Miért???

Egyáltalán! Mi a franc az a nagy aqua bogyó egy windows logóval a közepén, és mi a rákért kell telepakolni az egész rendszert windows logókkal? Nem tudják az emberek, hogy mit használnak, ezért folyamatosan az arcukba kell tolni vagy mi?

Áhh nem is írom tovább, csak felidegesítem magam. Mondják itt nekem, hogy milyen jó lett a Windows 7, de én csak hányás kezelőfelületet látom magam előtt, innentől kezdve felőlem lehet bármilyen okosan újraírt belseje, ha egyszer alapjaiban van elkúrva a GUI.

Ez az amiben hiszek: