MacBook Pro nyúzás

istat.jpgAz alábbi iStat képen látszik az uptime, ez a 14 nap elég beszédes. Milyen érzés egy Quad után? Nem rossz. Nagyon nem rossz, nem igazán tűnik fel, hogy nem egy négy processzoros asztali gép előtt ülök, pedig itt az XMS-ben napi 10-12 óra kemény használatnak van kitéve a gép. Ezen demózzuk az OS X képességeit, megy a Photoshop, MS Office, videóvagdalás, stb. Itt jegyezném meg, hogy a Rosettán keresztül futó Microsoft Word nevezetű szörnyet, átváltottam az Apple Pages alkalmazására, tekintve, hogy ez natívan fut, és amire nekem kell (árajánlatok, szerződések stb), arra tökéletes.

A 30-as Cinema Display plusz a saját kijelzőjének meghajtásához, picit kevés a VGA kártya, de nem vészes a dolog.

A Quad mellett is használtam PowerBookot annó, de mindig macerás két gépen dolgozni, mert mindig lesz olyan cucc ami nincs meg az egyik vagy a másik gépen, nagy előny, hogy most ugyanazon a gépen dolgozom az asztalomnál, és ezt viszem magammal is, így mindig minden egy gépen van, és ott folytathatom a munkát ahol abbahagytam. Egyelőre ennyi, a nyúzás tovább folytatódik.

Ami hiányzik, az az 500 GB-nyi tárhely. Van külső Lacie 300 gigás winyóm, de hát ez már macera, jobb lenne, ha a gépben lenne egy 300 giga körüli disk, de hát ez 2006-ban csak álom.

Az XMS.hu MacBook Pro termékoldala.