Szuper hétfő

Tudom, hogy két hónapja nem volt poszt, most is csak egy kis színes jön.

Hétfőn egészen a meló végéig teljesen normális napom volt. Aztán késő délután jött egy mail a közös képviselőtől:

Tisztelt Tulajdonosok!

A mai napon az ÉMÁSZ minden előzetes értesités nélkül kikapcsolta a közösségi áramot, ami a lifteket, a garázskaput és a folyosói világitást biztosítja.

Nincs tartozása a háznak,hanem az átszervezésük miatt az MVM szerződést megszüntették, és nem kötöttünk másikat, mert nem hivta fel senki a figyelmünket erre.

Ma az egész napot ügyintézéssel töltöttem ez ügyben, sajnos azonnali siker nélkül.

Remélem a holnapi napon mindezt el tudom intézni!

Addig is elnézést a kényelmetlenségért!

Semmi baj gondoltam, van ilyen. Kicsit aggódtam, hogy be tudok-e majd állni a garázsba, de szerencsére manuálisan is lehet nyitni. Gyalog felcaplattam a hatodikra, rájöttem, hogy a kocsiban hagytam a lakáskulcsot. Oké, még egy kör, de sebaj, legalább mozgok egy kicsit.

A lakásban realizáltam, hogy a lenti internet-TV dobozban sincs ilyenkor áram, emiatt se TV se internet. Mobilnettel ezt is túl lehet élni, semmi gond. Mielőtt lefeküdtem kiderült, hogy ha nincs a házban áram, akkor a kazán se működik, ezért jéghideg vízben fürödtem, amitől persze alig bírtam elaludni, valamikor fél 3 fele sikerült.

Aztán reggel 6-kor megjött a vihar. (Sose lakjatok tetőtéri lakásban.) Úgy ropogott a tetőn a jég mintha AK47-essel lőttek volna a fejem felett, ki is keltem az ágyból. Még a nappaliban megpróbáltam aludni a kanapén, de esélytelen volt a világos miatt. Kicsit több mint három órát aludtam, mire elvonult a vihar már felesleges lett volna visszafeküdni.

De reggel legalább volt időm pár fazék vizet forralni, hogy rendesen megfürödhessek.