Grr!

Handras.hu
és macskája

Kategória archívum: „iPhone”

Jet Black vagyok – 15. nap

44 komment

Sziasztok! Handras kozmoszfekete iPhone-ja vagyok, bár a Jet Black elnevezést jobban szeretem. My name is Black. Jet Black. Höhö. Na jó ez kb annyira volt vicces mint amiket Siri szokott benyögni, amikor nem érti a kérdést, és valami poénnal próbálja leplezni, hogy egyébként olyan sötét, hogy Jet black Siri is lehetne a neve.

Sokan kérdezik a gazdámat, hogy mennyire karcolódik a testem. Mivel ő nagyon nem ér rá megválaszolni ezeket a kérdéseket, főleg nem naponta 10 embernek, gondoltam majd én megteszem helyette.

Amikor kibontott, csodásan néztem ki. Ott vagyok bal oldalt a fotón, kaptunk is 2000 like-ot a duci iPhone-nal. Sztem nagy része nekem szólt, de hagyjunk a daginak is egy kis sikerélményt.

Azóta is jól nézek ki, mert a gazdám nagyon odafigyel rám. Nem rak le bárhova, és nem sikálja velem fel a port az asztalokról. Hátsó zsebben hord, ahol nincs mellettem pénz, vagy kulcsok, amik kárt tehetnének a gyönyörű hátamon. Tokot sem rak rám, mert a tok csak elrondítana, meg akkor minek vett volna meg, ha úgyis egy tokba rak nem?

Két hét után viszont megszereztem az első sérülésem. A jobb alsó sarkamon lett egy csomó kis hajszálkarc, igaz ez nem a gazdám miatt volt, egy lány forgatott körben az asztalon, amikor rájött, hogy egy iPhone 7 vagyok és meg akart nézni tüzetesebben. Nem is látszik egyébként, csak nagyon éles fénnyel megvilágítva, vagy napon. Na itt van a sérülésem, mutatom:

jetblack_15

Durva mi? Na jó, normál fényben senki nem veszi ám észre, ha nem nagyítóval néznek, vagy nem a tepsi iPhone tele objektívével, amit egyébként nagyon irigylek a dagitól. Szóval normál fényben még mindig ragyogó vagyok, íme:

jetblack_15_1

Ha lesznek új karcaim, beszámolok róluk, mert minden karcolás egy történetet rejt ugyebár.

Apple keynote – ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

4 komment

Végre egy újabb Apple eseményhez érkeztünk, ma este 6 órás kezdéssel indul az Apple “Let us loop you in” keynote-ja, melyet természetesen a szokásos módon közvetítünk mi is a USTREAM segítségével. A mit várunk kérdésre a válaszok itt.

Közvetítőtársam Sasa barátom lesz, vele fogjuk megszakérteni az újdonságokat.

Tehát a lényeg: Ma 18:00, élő videós közvetítés itt a handras.hu-n és az iMagazin.hu-n. Csatoljátok be az öveiteket, 17:30-tól már kezdünk.

marcius-21-LIVE-cover

iPhone 6s kérdések

84 komment

Itt az ideje ennek a postnak, mert túl sok ember áraszt el Facebook üzenetekkel, meg telefonhívásokkal, egyszerűbb ha megírom itt előre a válaszokat, mint egyenként válaszolni mindenkinek. Vagy ha kérdeztek, akkor inkább ebben a posztban, mert ezekről a hozzászólásokról kapok emailt.

GYIK:
Nem, nem tudok soron kívül senkinek iPhone 6s-t foglalni. Főleg nem a rajt előtt…

Légyszi ne kérdezd végig tőlem, hogy van-e x modell raktáron, meg tudod nézni a webshopban. Én is onnan nézem, de miközben telefonon lógok sokkal nehezebb ezt megtennem. Ahelyett, hogy felhívsz, üsd be a böngészőbe: www.istyle.hu Képzeljétek el, ha a napi 10 000 visitor mind egyesével felhívna, hogy ez vagy az van-e raktáron…

Elmondom mi a helyzet. Az istyle.hu-n kiválasztod azt a készüléket amit szeretnél. Ha azt látod a kosár gomb alatt, hogy október 9. akkor vagy kiszállítással megkapod vagy személyes átvétellel át tudod venni október 9-én, azaz most pénteken. Előreutalás, vagy utólagos utalás nincs, csak kártyás vagy pay-pal fizetés. Azért csináljuk így, mert különben egy csomóan befoglalnák a készülékeket amit aztán nem vennének át.

iPhone 6s 64GB. Igen tudom, hogy ez a modell kell a legtöbb embernek, de ez el is fogyott. Annak ellenére, hogy idén egész sokat kaptunk belőle. Lesz még valamennyi a pénteki rajtig, de ez még nem biztos, várjuk, hogy megérkezzenek. Ha lesz még, akkor azt úgyis lehet majd látni a webshopunkban.

Aki előrendelte már és kifizette az iPhone-ját, az természetesen nyugodt lehet, hiszen pénteken meg fogja kapni. Ha boltba kérted, akkor nem kell mást tenni, csak besétálni az Andrássy úton lévő iSTYLE üzletbe, és átvenned. Ha kiszállítással kérted, akkor meg pénteken kiviszi a futár. (Hacsak egy részeg mikulás el nem csapja a DHL autót, de erre viszonylag kicsi az esély.)

A bolti rajt időpontja elvileg csütörtök éjfél után lesz, egy perccel, de ez még nem száz százalék, mert várunk még egy engedélyt az önkormányzattól. Holnap remélhetőleg megkapjuk az engedélyt, de nyilván írunk mindenkinek ha változás van az időpontban. Frissítés: Megkaptuk az engedélyt, tehát most már biztos, hogy Pénteken 0 óra 1 perctől át lehet venni az iPhone-okat, egészen éjjel 3-ig, aztán pedig reggel 7-től újra nyitva leszünk és egész nap lehet jönni.

A készleteket illetően már eléggé fogyóban vagyunk, leginkább 16 GB-os iPhone 6s-ekre lehet lecsapni, de érdemes erre is rámenni, mert ezek is el fognak fogyni a napokban. Itt látjátok, hogy miből van még készleten. Érdemes olyan készüléket rendelni ami zöld jelzéssel szerepel az oldalon, mert nem tudjuk mikor és miből érkezik szállítmány a rajt után.

Mikor lesz mindenből raktáron? Jövőre… Nyilván nem tudom, de az eddigi évek tapasztalataiból kiindulva, nem fogunk belefulladni az iPhone készletekbe, így idén is csak azt tudom javasolni, hogy mindenki aki tervezi iPhone vásárlását, az rendelje meg mihamarabb. Annyi a jó hír, hogy idén 3 héttel korábban indul itthon az iPhone 6s, és a gyártás is sokkal jobb mint tavaly, ezért sokkal rövidebb várólistákkal számolunk.

Igen, szívesen írnék arról is, hogy miért Instant Get az iPhone 6s, de amíg nem jár le az embargónk, addig ezt nem tehetem meg. Külföldön azt mondják ez most a világ legjobb telefonja… :)

iPhone-6s-preorder

Ma este WWDC közvetítés élőben itt a Handras.hu-n

22 komment

Idén is elérkezett ez a nap, este hétkor indul az Apple fejlesztői konferenciája, melyet természetesen a szokásos módon közvetítünk mi is a USTREAM segítségével. A mit várunk kérdésre a válaszok itt.

Közvetítőtársam Laci lesz, a blogot lelövöm, és csak a stream lesz látható az oldalon, hogy kíméljük a szervereket.

Tehát a lényeg: Ma 19:00, WWDC 2015 élő videós közvetítés itt a handras.hu-n és az iMagazin.hu-n. Várunk mindenkit szeretettel!

wwdc15-logo

Apple Q2 eredmények

8 komment

Röviden csak:

Valamit nagyon jól csinál Tim Cook. Elég jól meg szoktam saccolni a negyedéves eredményeket, de a Q1 és most a Q2 is sokkal durvább lett.

  • 
58 millárd bevétel
  • 13,6 millárd nettó profit
  • 4.56 milló eladott Mac
  • 61,2 milló eladott iPhone
  • 
12,6 millió eladott iPad

Az iPad kivételével minden nőtt tavalyhoz képest, a 61, 2 milliós eladás egészen elképesztő tekintve, hogy tavaly ilyenkor “csak” 43,7 millió volt. Hi-he-tet-len!

Bővebben: iMagazin.hu

2015Q2-bevetel