Audi e-tron – Bónusz epizód

Van itt még pár információ és érdekesség, amik az előző két e-tron videóból kimaradtak. Például az, hogy mit mondott a légellenállással kapcsolatban az ezért felelős mérnök.

A vasárnapi videó alatt sokan kérdezték, hogy miért nem mondtam el a specifikációkat az Audi e-tronról. Nos azért, mert arról volt már egy videó nem is olyan régen, az Abu Dhabiban készült videó pedig arról szól, hogy milyen volt elsőre vezetni, mik voltak az első benyomások az autóról vezetés közben. Nagyon nehéz néha eldöntetnem, hogy mi kerüljön bele egy videóba és mi maradjon ki, végül mindig az dönt, hogy unalmasabb lesz-e a videó ha benne hagyok egy részt vagy nem. Ha úgy érzem, hogy unalmasabb, akkor megy a kukába. Ha már korábban elmondtam valamit, általában az is a kukában landol. Aztán vannak olyan részek is, amiket felveszek, de végül vagy nem illik bele a részbe, vagy egyszerűen már túl hosszú lenne, ezért vágom ki. Az ilyen kivágott részekből készítettem egy e-tron bónusz epizódot. Íme:

Az előző rész itt található:

Ha pedig a külsőre-belsőre és az adatokra vagy kíváncsi, akkor ezt a videót nézd meg:

Természetesen lesz majd hatótáv teszt is ha lesz itthon tesztautó, addig is most szerintem eléggé sikerült kimaxolni az e-tron témát.

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Hírkereső.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemEbikeshop.huRackhost.hu, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Lagolit, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Andras Keresztes, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István

  • Nem tudok rola.

    • Kövér István

      András a VW ID.-t lesz lehetőséged tesztelni úgy ahogy a Fully Charged-nek volt?